Hărți Google 4.28 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
227

La câteva zile după ce a primit Liste, aplicația Hărți Google pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată sâmbătă dimineață la versiunea 4.28 și le aduce utilizatorilor câteva funcționalități noi și interesante.

Potrivit companiei Google, această versiune extinde compatibilitatea cu 3D Touch. Astfel, începând de acum, utilizatorii de iPhone 6s (și modelele mai recente) vor putea să efectueze în Hărți Google un gest 3D Touch (o apăsare mai puternică) pe hartă pentru a obține acces la acțiunile cele mai populare.

În plus, Hărți Google 4.28 introduce acces rapid la adresele din clipboard (memoria temporară) în timpul căutărilor, afișându-le fără ca tu să mai fii nevoit să le lipești.

La final, la fel ca și celelalte actualizări, cea mai recentă introduce corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu.

Actualizarea la versiunea 4.28 a aplicației Hărți Google pentru iPad și iPhone poate fi efectuată de pe toate dispozitivele cu iOS 8.0 sau ulterior prin accesarea App Store>Actualizări.

  • Hărți Google pentru iPad și iPhone – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.