Waze 4.18.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
515

Waze, cea mai populară aplicație pentru navigare și informații din trafic bazată pe comunitate, Waze, a fost actualizată miercuri seară și aduce câteva noutăți interesante pentru toți șoferii care o folosesc pentru a obține itinerarii și informații despre radare.

Pentru început, aplicația Waze pentru iOS le permite de acum utilizatorilor de iPhone și iPad să efectueze căutări după categorie. Astfel, oricine va putea găsi cu ușurință lucruri precum locuri de parcare, restaurante, hoteluri, spații comerciale și multe altele, fără a ști exact denumirea lor. Tot pentru căutare, actualizarea 4.18 adusă Waze îmbunătățește sistemul de căutări vocale, permițând rostirea numelui unei străzi în limba țării în care te afli, chiar dacă Waze este configurat într-o altă limbă.

În plus, cea mai nouă versiune a aplicației pentru șoferi aduce auto-completarea distanțelor pe măsură ce scrii. Astfel, în momentul în care introduci în câmpul de căutare numele unei locații, vei vedea automat care este distanța rutieră din punctul în care te afli și până acolo.

 

La final, ultima versiune de Waze aduce și alte mici corecturi de erori, așa că descărcarea și instalarea ei le este recomandată tuturor utilizatorilor care o folosesc.

Waze pentru iPhone și iPad poate fi actualizată la versiunea 4.18.0 din App Store>Actualizări de către toți utilizatorii care au instalat pe dispozitivele lor iOS 8.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.