Apple a lansat o serie de wallpaper-uri exclusive pentru iPhone, iPad și Mac cu ocazia Noului An Chinezesc

0
978

Pentru a celebra Noul An Chinezesc – cunoscut drept Anul Cocoșului de Foc în zodiacul chinezesc – Apple a introdus o nouă secțiune în cadrul versiunilor din China, Hong Kong, Taiwan și Singapore ale site-ului său web, incluzând aici lucrările de artă tradițională „Nian Hua” ale cinci tineri artiști chinezi și oferindu-le sub formă de wallpaper-uri tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și Mac care le apreciază.

Lucrările de artă promovate de către Apple prin intermediul paginii sale web au fost realizate de Victo Ngai, Eszter Chen, Zhou Fan, Ye Hongxing, respectiv Jiang Shan, cu ocazia Anului Nou Chinezesc. Potrivit Apple, aceștia au folosit unul dintre următoarele produse ale companiei: MacBook Pro, iPad Pro cu Apple Pencil sau iMac, împreună cu următoarele programe: Procreate pentru iPad, Adobe Photoshop pentru Mac sau Adobe Illustrator pentru Mac.

Apple le permite tuturor doritorilor și pasionaților de artă să descarce lucrările dorite și să le folosească, ca imagini de fundal (wallpaper) pe iPhone, iPad, Mac și nu numai. Linkurile de descărcare ale acestor fundaluri sunt disponibile pe site-ul Apple (în dreptul „Download wallpaper”), acolo unde compania americană mai menționează, de asemenea, locul și data când acestea vor fi afișate în cadrul magazinelor.

Tot cu ocazia Noului An Chinezesc, în magazinele Apple din China, Hong Kong, Taiwan și Singapore s-a desfășurat săptămâna aceasta o promoție care aducea gratuit o pereche de căști Beats Solo3 Wireless de culoare roșie la achiziționarea anumitor modele de Mac și iPhone. De asemenea, Apple a mai publicat un ghid de anul nou pe site-ul său în care include produse tematice pentru sărbătoarea foarte importantă din China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.