Ceasurile inteligente din gama Samsung Gear sunt de acum compatibile și cu dispozitivele iPhone. Producătorul sud-coreean a lansat duminică dimineață pe App Store două aplicații care vor face posibilă utilizarea ceasurilor și cu iPhone. Anterior, gama Samsung Gear era compatibilă numai cu Android.

Vorbim, așadar, despre două aplicații adresate diferitor modele de ceasuri. Prima aplicație este Samsung Gear S și permite conectarea la iPhone a ceasurilor Gear 2 și Gear 3. Cea de-a doua, în schimb, se numește Gear Fit și permite conectarea la smartphone-ul Apple a ceasurilor Gear Fit2.

Ambele aplicații le vor permite utilizatorilor să urmărească datele înregistrate de ceasuri și să administreze aplicațiile instalate prin intermediul magazinului virtual Gear. De asemenea, prin Gear S și Gear Fit se vor putea ajusta setările individuale ale aplicațiilor, controla notificările, activa sau dezactiva actualizările automate și chiar utiliza caracteristica „Find My Gear” pentru a găsi un ceas pierdut.

Noile aplicații Samsung pentru iOS mai pot sincroniza datele despre sănătate și fitness cu S Health și afișa notificările de pe iPhone pe ecranul ceasurilor. În rest, funcționalitatea aplicațiilor (și a ceasurilor Gear conectate la iPhone) este puțin limitată din cauza companiei Apple, care astfel îi încurajează pe clienți să cumpere Apple Watch.

Aplicațiile Samsung Gear S și Samsung Gear Fit pot fi descărcate de pe App Store de către toți utilizatorii de iPhone care au instalat iOS 9.0 pe dispozitivele lor. Ambele aplicații sunt traduse în limba română și au dimensiunea de aproximativ 60MB.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.