Apple promovează camera cu Mod Portret de pe iPhone 7 Plus în cea mai nouă reclamă

0
460

Apple a publicat la sfârșitul acesta de săptămână o nouă reclamă la iPhone 7 Plus în cadrul căreia promovează una dintre caracteristicile exclusive ale acestui model – camera cu Mod Portret.

În reclama intitulată „Take Mine”, o tânără domnișoară ajunge în satul natal din Grecia pentru a-și vizita bunica. După ce se îmbrățișează, cele două merg la o cafea, prilej numai bun pentru nepoată să îi facă o poză bunicii. Ea scoate iPhone-ul 7 Plus în culoarea roz auriu și alege să înregistreze o fotografie cu efect de adâncime (în Mod Portret).

Văzând poza înregistrată de nepoata ei, bunica se minunează de calitatea foarte bună a acesteia. Reacția bunicii atrage atenția tuturor celor prezenți, motiv pentru care tânăra va fi imediat rugată de mulți dintre săteni să îi pozeze cu dispozitivul-„minune”. Aceasta acceptă cu bucurie și va ajunge să înregistreze mai multe fotografii de calitate cu oamenii care așteaptă la rând – inclusiv un pescar, un muzician, un copil, un frizer și un cioban. Toate aceste imagini capturate de ea în Mod Portret sunt prezentate în cadrul spotului de un minut.

Cea mai nouă reclamă de la Apple se încheie cu sloganul campaniei „Mod Portret pe iPhone 7 Plus – pur și simplu magic”.

„Take Mine” este cea mai recentă reclamă dintr-o serie mai lungă ce prezintă caracteristicile celor mai noi dispozitive iPhone – inclusiv rezistența la apă, autonomia crescută a bateriei, camera și chiar sistemul de operare iOS 10. De asemenea, Apple a mai publicat nu demult câteva sfaturi despre cum să înregistrăm fotografii ca niște „profesioniști” folosind efectul de adâncime de pe iPhone 7 Plus.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.