Nike și Kevin Hart promovează Apple Watch Nike+ în mai multe reclame amuzante

0
449

Nike a publicat miercuri dimineață mai multe reclame amuzante la Apple Watch Nike+ care îl au în centru pe „Omul care a continuat să alerge” – Kevin Hart. În fiecare spot, comediantul este prezentat jucând rolul unui posesor de Apple Watch Nike+ care de când a pus pe mână acest model de ceas nu s-a mai putut opri din alergat.

În primul videoclip din serie, Kevin Hart este prezentat în luna octombrie desfăcând pentru prima dată cutia noului Apple Watch Nike+. Imediat după apare pe ecran un mesaj potrivit căruia actorul a dispărut următoarea zi după ce a filmat respectivul clip, după care ni se spune: „Câteva luni mai târziu, o echipă de filmare l-a găsit în deșert la 1.100 km de casă”.

Filmat de echipa profesionistă, Hart apare cu o barbă lungă în timp ce aleargă prin deșert și explică motivul pentru care pur și simplu nu se poate opri.

Trăiesc aici de câteva luni. Dar spiritul meu a fost aici dintotdeauna. Vedeți voi, alergatul obișnuia să fie dificil pentru mine, dar lucrurile s-au schimbat atunci când m-am trezit și am auzit această mică voce în capul meu. Era aceeași întrebare în fiecare zi: „Alergăm astăzi?” În fiecare zi. Știi ce am început să fac? Am început să răspund acelei întrebări. Da! Da! Așa că acum alerg. Alerg.

Următoarele clipuri video ni-l arată pe Hart în timp ce vorbește cu rocile, își plănuiește călătoria, își prezintă rezoluțiile de Anul Nou, se luptă cu vremea și se întrece cu prietenii lui folosind caracteristicile motivaționale ale Apple Watch.

În total, Nike a publicat nu mai puțin de șapte clipuri video cu comediantul în centru.

La rândul ei, Apple a publicat la sfârșitul anului trecut mai multe reclame în care promovau Apple Watch ca un dispozitiv de fitness perfect pentru a fi dăruit de Crăciun.

Apple Watch Nike+ este versiunea de Apple Watch Series 2 comercializată sub sigla Nike. Acesta este practic un Apple Watch Series 2 Sport cu curele, cadrane și o aplicație special create în colaborare cu Nike.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.