iPhone 7s și iPhone 8 ar putea fi mai rezistente la apă decât iPhone 7

0
1050

Viitoarea generație de iPhone urmează să aibă o rezistență îmbunătățită la contactul cu apa comparativ cu actualele iPhone 7 și iPhone 7 PlusThe Korea Herald informează că viitoarele iPhone 7s și iPhone 8 vor obține o clasificare IP68, la fel ca și Samsung Galaxy S7 și viitorul Galaxy S8.

Prin cifra „6”, clasificarea IP68 ne indică faptul că toate aparatele care o primesc în urma testelor de laborator sunt rezistente la praf, fără a permite pătrunderea reziduurilor în interiorul dispozitivului. Această cifră este prezentă inclusiv în clasificarea primită de iPhone 7 și iPhone 7 Plus, așa că mai interesantă va fi următoarea – „8”. Potrivit standardelor, această cifră indică o rezistență la contactul cu apa până la 1,5 metri adâncime, timp de 30 de minute.

Deși sunt la fel de rezistente la praf, dispozitivele care au primit clasificarea IP67 – inclusiv iPhone 7 și iPhone 7 Plus – pot rezista în apă la maxim 1 metru adâncime, timp de 30 de minute. Desigur, testele efectuate în lumea reală au arătat că și iPhone 7 este rezistent la apă chiar și pentru perioade mai lungi de timp și la adâncimi mai mari decât cele indicate de către Apple, însă este foarte bine de știut că rezistența la apă poate scădea în timp odată cu uzura și că garanția oferită de Apple nu acoperă deteriorarea cauzată de lichide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.