Aplicația Instagram este compatibilă cu Live Photos și ecranul mai colorat al iPhone 7

0
432

Instagram a anunțat în cadrul evenimentului media organizat de Apple în septembrie 2016 că aplicația sa pentru iOS va beneficia de câteva dintre funcționalitățile celor mai recente modele de iPhone. O parte dintre aceste caracteristici sunt în sfârșit disponibile pentru utilizatorii din lumea întreagă.

Mike Krieger, cofondator Instagram, a anunțat vineri dimineață faptul că populara aplicație permite acum partajarea de Live Photos și este compatibilă cu varietatea largă a gamei cromatice.

Instagram a lucrat în ultimele luni la refacerea tuturor filtrelor din aplicație, astfel încât ele să beneficieze pe deplin de ceea ce poate surprinde camera iPhone 7, precum și de ceea ce poate afișa ecranul acestui dispozitiv. Astfel, toate filtrele foto disponibie în Instagram le vor permite utilizatorilor nu doar să vadă, ci și să captureze imagini cu mai multe nuanțe de culoare decât oricând. Vă reamintim că iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt primele modele de iPhone cu ecran cu varietate largă a gamei cromatice, fiind astfel capabile să folosească mai multe nuanțe din spectrul de culoare pentru a reda imagini mai realiste.

Trecând la Live Photos, ei bine a fost inclusă compatibilitatea cu acest tip de imagini în Instagram Stories. Astfel, utilizatorii de iPhone (6s și mai recent) vor putea să încarce Live Photos în propriile povești, fără a mai fi nevoiți să folosească aplicația Boomerang de sine stătătoare. Pentru a încărca un Live Photo în Instagram Stories, utilizatorii vor trebui să efectueze un gest 3D Touch (o apăsare mai puternică) pe imaginea pe care doresc să o distribuie. Live Photos vor fi ulterior redate pentru utilizatori sub formă de GIF-uri.

Din păcate pentru utilizatorii de iPhone 7 Plus, o a treia caracteristică prezentată de oficialii Instagram în septembrie nu a sosit nici acum. Este vorba despre compatibilitatea cu camera iSight Duo de pe acest model de iPhone, aceasta urmând a le permite utilizatorilor să folosească obiectivul telefoto pentru zoom cu o singură mână.

Pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai noi caracteristici din Instagram ar trebui să actualizați aplicația Instagram la cea mai recentă versiune disponibilă, respectiv 10.3 (nu, nu a fost lansată recent o actualizare nouă).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.