FC Bayern München a încheiat un parteneriat cu Apple. Echipa din Bundesliga va promova Apple Music

0
588

Echipa germană de fotbal FC Bayern München a anunțat săptămâna aceasta încheierea unui parteneriat cu Apple ce are drept scop promovarea serviciului de streaming muzical al gigantului californian, Apple Music.

Potrivit iPhone-Ticker, Apple Music devine, grație parteneriatului, serviciul de muzică oficial al echipei care la ora actuală este pe primul loc în Bundesliga. Fanii FC Bayern München vor primi în Apple Music liste de redare și conținut exclusiv pe gusturile lor. Listele de redare vor cuprinde muzică de diferite genuri pe care fanii echipei germane (și nu numai) o vor putea asculta atât în timpul antrenamentelor, cât și după victorile echipei favorite. Prima listă de redare FC Bayern München este deja disponibilă pe Apple Music pentru abonați și poate fi accesată aici.

În cadrul comunicatului de presă în care anunță parteneriatul cu Apple, echipa bavareză prezintă importanța pe care o are muzica atât pentru jucători, cât și pentru fani, punctând faptul că vedeta clubului, Mats Hummels, apare în reclame la TV în care promovează atât Deutsche Telekom, cât și Apple Music. Mai mult, Bayern a anunțat că a încheiat un acord cu Apple prin care Beats va rămâne partenerul său „muzical oficial”.

Parteneriatul dintre Apple și Bayern München este primul de acest gen pe care compania din Cupertino l-a încheiat cu un club sportiv, sugerându-ne faptul că s-ar putea ca în viitor mai multe cluburi sportive să promoveze serviciul de streaming muzical al gigantului american.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.