Angry Birds Space este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad. Din nou…

0
555

Apple a actualizat pagina Recomandate de pe App Store România în cursul acestei dimineți, ceea ce înseamnă automat că a anunțat și care este aplicația săptămânii. Pentru prima dată de la deschiderea promoției în care oferă utilizatorilor câte o aplicație cu plată gratis, compania americană a numit o aplicație care a mai făcut și în trecut obiectul acestei promoții, nu o dată, ci de două ori! ”Angry Birds Space” este denumirea acesteia și vorbim despre unul dintre cele mai populare jocuri din întreaga serie Angry Birds a finlandezilor de la Rovio.

Disponibil pe App Store de aproximativ 5 ani, Angry Birds Space este diferit de alte titluri ale seriei Angry Birds, întreaga sa acțiune desfășurându-se în spațiul cosmic, unde arhicunoscutele păsări furioase trebuie să se lupte, ca de obicei, cu porcușorii verzi și malefici. Și pentru că acțiunea jocului se desășoară în spațiu – 10 planete fiind concepute de către dezvoltatori), gameplay-ul acestui joc este puțin diferit de cel al celorlalte din serie, în sensul că în ecuație intră gravitația fiecărei planete către care vrei să catapultezi păsările. De asemenea, păsările furioase și porcușorii la rândul lor au primit diferite modificări, care să le pregătească de lupta în spațiu, așa că favoriții tăi vor avea alte super-puteri în acest joc decât în altele.

Momentan, Angry Birds Space dispune de peste 300 de nivele interstelare + câteva nivele bonus, o sumedenie de păsări (inclusiv câteva concepute special pentru acest joc) și diferite alte elemente care te vor face să fii din nou interesat de Angry Birds și aventura păsărilor.

Din păcate, chiar dacă a fost ales de Apple drept Aplicația Săptămânii, Angry Birds Space nu a mai fost actualizat din iulie 2015 și nici nu sunt semne că Rovio ar mai fi interesați să întrețină acest joc.

Angry Birds Space este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații disponibile pentru iPhone, iPad și iPod touch, putând fi însă instalat numai pe dispozitivele cu iOS 6 sau o versiune ulterioară instalată.

  • Angry Birds Space pentru iPhone și iPod touch – Gratuit – Descarcă acum
  • Angry Birds Space pentru iPad – Gratuit – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.