iOS 11 urmează să introducă apelare FaceTime în grup

0
670

FaceTime urmează să le permită utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch să efectueze apeluri (voce și/sau video) în grup, începând cu iOS 11, informează site-ul web israelian The Verifier. Citând câteva „persoane care cunosc departamentul de dezvoltare al iOS”, site-ul web susține că Apple are o echipă în Israel care lucrează, alături de cea din SUA, la implementarea noii caracteristici în viitoarea versiune majoră a sistemului de operare.

Descrisă ca fiind o actualizare „socială” ce va fi concentrată pe dezvoltarea FaceTime și iMessage, iOS 11 urmează să le permită utilizatorilor să inițieze apeluri în grup chiar din cadrul conversațiilor iMessage la care participă mai mulți utilizatori. Până la 5 oameni urmează să poată lua parte la o conversație FaceTime încă din iOS 11.

Desigur, așa cum se întâmplă cam de fiecare dată când sunt prezentate informații cu privire la caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni nelansate de iOS, The Verifier ne atenționează că Apple ar putea decide în cele din urmă să amâne implementarea apelurilor FaceTime în grup până la o versiune de iOS ulterioară, nedeterminată momentan.

Important de specificat în legătură cu noul zvon este că The Verifier nu este un site web cunoscut pentru prezentarea de informații corecte cu privire la produse Apple nelansate, așa că nu putem ști la ora actuală cât de mult ne putem baza pe ei sau spusele lor. De aceea, până în momentul în care implementarea apelurilor FaceTime în grup nu va fi confirmată de o a doua sursă, este recomandată privirea cu o oarecare doză de scepticism a celor prezentate pe site-ul israelian.

Apelurile FaceTime în grup sunt dorite de foarte mult timp de către utilizatorii de iPhone, iPad și Mac, iar implementarea unei astfel de caracteristici ar aduce serviciul de apelare oferit gratis de către Apple în rând cu, concurența de la Skype, spre exemplu.

iOS 11 urmează să fie lansat cel mai probabil în toamnă, alături de generația 2017 de iPhone, însă este de așteptat ca o previzualizare a acestei versiuni să fie făcută de către Apple în vară la Worldwide Developers Conference.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.