Directorul general al Apple, Tim Cook, a vizitat împreună cu nepotul său Bursa de Valori din New York, unde a oferit și un scurt interviu jurnaliștilor de la CNBC.

Întrebat fiind despre cum merg afacerile la Apple, Cook a refuzat să le ofere jurnaliștilor detalii, dar a afirmat în schimb că Apple a avut un sezon de Sărbători „extraordinar” anul acesta.

Au fost niște Sărbători extraordinare!

La o a doua întrebare referitoare la recent lansatele căști AirPods și stocurile insuficiente, Cook a afirmat că acestea au înregistrat deja un „succes nebunesc”, completând că „le facem cât de repede putem” pentru a-i calma oarecum pe acei clienți care trebuie să mai aștepte câteva luni până când le vor primi.

Introduse la mijlocul acestei luni, primele perechi de căști AirPods au fost livrate de către Apple clienților încă de pe 19 decembrie, zi care coincide și cu lansarea lor în magazinele cu amănuntul.

AirPods s-au dovedit a fi extrem de populare în rândul utilizatorilor de produse Apple, iar stocurile nicidecum suficiente pentru cererea mare înregistrată – o comandă plasată acum la cele mai multe magazine Apple va aduce AirPod-urile la clienți numai peste șase săptămâni.

Părerile oamenilor despre AirPods sunt destul de bune, după cum am văzut încă de la lansare, cei mai mulți lăudând calitatea sunetului, autonomia bateriei, ușurința de conectare și raza foarte bună de acoperire Bluetooth. Cu toate acestea, sunt și utilizatori care le critică pentru faptul că nu stau în urechi și pentru problemele pe care le au cu etuiul-stație de încărcare. Aceste din urmă probleme au ieșit la suprafață în ultima perioadă de timp, când tot mai mulți posesori de AirPods au descoperit că bateria etuiului se epuizează și atunci când căștile sunt alimentate complet – un lucru nefiresc ce duce la înlocuirea etuiului pe baza garanției Apple.

Scurtul interviu oferit de către Cook celor de la CNBC poate fi urmărit mai sus, dar, din păcate, nu acoperă mai multe aspecte decât cele ce țin de AirPods și vânzările bune înregistrate de compania Apple în perioada Sărbătorilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.