Apple Watch le aduce utilizatorilor o Provocare de Anul Nou

0
407

La fel cum s-a întâmplat și de Ziua Recunoștinței pentru utilizatorii din SUA, Apple a început pe 28 decembrie să îi anunțe pe utilizatorii de Apple Watch din întreaga lume că Noul An va veni cu o provocare nouă în aplicația Activitate.

Intitulată „Provocare de Anul Nou”, noua invitație își propune să îi determine pe utilizatori să înceapă o viață mai activă și sănătoasă încă din prima zi a anului 2017.

Pentru a obține această realizare, utilizatorii trebuie să umple toate cele trei inele de activitate în fiecare zi, timp de o săptămână (de luni până duminică), în luna ianuarie.

Realizarea va aduce o medalie specială în aplicația Activitate, precum și un sticker nou pentru aplicația Mesaje din iOS 10.

Așadar, indiferent ce Apple Watch ai avea și unde ai locui (da, provocarea este disponibilă și în România), începe Noul An stând mai mult în picioare și mai puțin jos, mergând mai mult pe jos și arzând mai multe calorii. Nu neapărat pentru cine știe ce recompense virtuale, ci pentru sănătatea ta, care-i mai importantă ca orice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.