Kanex lansează un suport și o baterie externă pentru Apple Watch

0
634

Kanex a anunțat vineri dimineață că va introduce la CES 2017 două noi dispozitive în gama sa de accesorii destinate dispozitivelor Apple Watch – GoPower. Acestea sunt suportul GoPower Watch și bateria externă GoPower Watch Mini, și se alătură bateriei externe GoPower Watch Portable pe care producătorul de accesorii a introdus-o în vară.

Suportul magnetic GoPower Watch poate să alimenteze și așeze la o poziție mai accesibilă orice Apple Watch de 38mm sau 42mm. Mai mult decât atât, el are o ieșire USB, care permite încărcarea simultană a unui dispozitiv iPhone sau a altui dispozitiv USB. Suportul GoPower Watch vine cu un conector de alimentare prin inducție integrat, precum și cu încărcător propriu, astfel că utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să folosească încărcătorul Apple Watch decât atunci când călătoresc, spre exemplu.

GoPower Watch Mini este un „disc de alimentare” ultra portabil și lipsit de cabluri, care poate încărca un Apple Watch din mers. Acesta are integrată o baterie cu capacitatea de 1.000mAh, despre care producătorul susține că poate alimenta o dată, de la 0% la 100% un Apple Watch – capacitatea acestei baterii externe este de patru ori mai mică decât cea a GoPower Watch Portable Battery, dar și dimensiunile ei sunt mult mai mici. Bateria Mini vine cu un indicator LED pentru nivelul bateriei și un cablu microUSB ce permite reîncărcarea ei. De asemenea, ea vine cu un inel ce permite atașarea ei pe cheile utilizatorilor.

GoPower Watch Stand și GoPower Watch Mini vor fi ambele prezente la CES 2017 și vor fi disponibile pe piață din luna februarie a anului viitor. Prețul suportului este de 79,95$, în timp ce prețul bateriei mici este de 59,95$.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.