Campusul din Cupertino, California la care Apple lucrează de ceva vreme și în care a investit o sumă colosală este aproape de finalizare, dacă ne uităm atât la clădirea inelară sub formă de navetă spațială, cât și la clădirile auxiliare acesteia. Și pentru că până acum v-am prezentat lunar videoclipuri filmate din dronă ce ne arată progresul construcției, acum a venit timpul pentru o altfel de imagine.

Cei de la SkyIMD au realizat o fotografie aeriană spectaculoasă ce ne oferă o imagine incredibil de detaliată asupra Apple Campus 2 și poate arăta chiar foarte bine pe desktop sau ecranul de blocare al dispozitivului tău iOS.

Compusă din 10 imagini de 100 megapixeli capturate cu un PhaseOne iXA-RS1000, imaginea pe care o puteți vedea la rezoluție completă aici a fost înregistrată pe data de 22 decembrie. În ea se poate vedea imensa clădire sub formă de navetă spațială unde se vor muta angajații Apple la anul, precum și terenul parțial amenajat, parcările și alte detalii impresionante (mai ales prin nivelul de zoom ce poate fi aplicat).

Clic aici pentru a vedea imaginea la rezoluția completă.

Alături de imaginea despre care am vorbit mai sus, Duncan Sinfield a postat pe contul său de YouTube un alt videoclip aerian din dronă care  ne prezintă Apple Campus 2 în dimineața zilei de Crăciun. Acest videoclip nu dezvăluie detalii suplimentare față de ultimul pe care l-am văzut, însă este editat într-o manieră diferită.

Lucrările de construcție la cele mai importante dintre clădirile din Apple Campus 2 ar fi trebuit finalizate până la finele anului curent. Totuși, ele se vor extinde și la începutul anului viitor, angajații Apple urmând a-și începe lucrul aici în lunile care urmează. Lucrările de amenajare a spațiilor verzi și a alător câteva clădiri vor continua și după ce o bună parte a angajaților Apple se mută.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.