Populara aplicație pentru DJ „djay Pro” sosește pe iPhone și Apple Watch

0
449

Cunoscută pentru programele excelente pentru DJ, Algoriddim au lansat astăzi o aplicație complet nouă pentru DJ-îi profesioniști care utilizează și dispozitive iPhone – djay Pro.

djay Pro pentru iPhone sosește într-o zi în care Algoriddim își celebrează a 10-a aniversare și aduce pe mobil instrumentele pentru mixaj disponibile până acum doar pe Mac și iPad.

Noua aplicație djay Pro pentru iPhone a fost gândită în special pentru iOS 10 și iPhone 7, încorporând funcționalități precum 3D Touch și retroacțiune haptică. Interfața sa va fi de îndată familiară pentru toți cei care au mai folosit celelalte aplicații profii din gama „djay”, afișând pe ecran două platane și până la patru punți, atât în orientarea portret, cât și în orientarea vedere.

Luată de pe iPad, întreaga aplicație a fost optimizată pentru ecranul mic al iPhone și chiar dacă este suficient de simplu de utilizat și de către profesioniști, ea are numeroase instrumente chiar și pentru cei mai avansați dintre noi. Instrumentele djay Pro pentru iPhone sunt așezate pe mai multe straturi pentru a încăpea pe ecranele mai mici ale telefoanele, însă ele rămân la fel de accesibile precum pe iPad.

Pe iPhone 7 și iPhone 7 Plus, platanele oferă retroacțiune haptică, permițând utilizatorilor să simtă ritmul muzicii atunci când le ating, pentru o experiență de mixare a melodiilor mult mai viscerală. De asemenea, compatibilitatea cu tehnologia 3D Touch a fost și ea inclusă în aplicație într-un mod inovativ, permițând utilizatorilor să stabilească puncte de reper fără a fi nevoiți să ridice degetele de pe ecranul iPhone.

Integrarea cu Spotify – una dintre funcționalitățile care deosebește în continuare djay de celelalte aplicații de profil – este și ea inclusă în djay Pro pentru iPhone, la fel ca și integrarea video – care permite mixarea a două sau mai multe clipuri muzicale (inclusiv acelora înregistrate direct cu iPhone).

În plus, djay Pro pentru iPhone este complet compatibil cu diferite instrumente fizice. Astfel, conectând iPhone-ul la controllere profesionale pentru DJ, precum Reloop Beatpad, Reloop Beatpad 2, Pioneer DDJ- WeGO 3 și 4, și Numark Mixdeck Quad, aplicația le va recunoaște și va permite folosirea lor în paralel cu instrumentele pe care ea le oferă deja.

De asemenea, aidoma aplicațiilor djay Pro pentru iPad și Mac, versiunea pentru iPhone a aplicației vine cu numeroase opțiuni pentru accesibilitate, având integrate opțiuni precum VoiceOver și nu doar. Mai mult, ea vine și cu o extensie pentru Apple Watch, care va permite folosirea ceasului ca și o telecomandă pentru navigarea prin listele de redare, adăugarea și mixarea de melodii, și controlarea efectelor audio avansate.

djay Pro pentru iPhone este disponibilă pe App Store într-un format optimizat numai pentru dispozitivele iPhone 5 sau mai recente care rulează iOS 10.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 79,2MB.

  • djay Pro pentru iPhone – 4,99€ (preț promoțional; prețul înreg va fi de 9,99€) – Cumpără acum

Notă: Algoriddim a mai redus și prețurile câtorva dintre celelalte aplicații pentru iOS și macOS. djay 2 pentru iPhone și iPad este disponibilă acum la doar 0,99€, în timp ce djay Pro pentru Mac esre disponibilă la 39,99€, iar djay Pro pentru iPad la 9,99€. Aceste aplicații pot fi cumpărate de pe iOS sau Mac App Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.