Hărți Google 4.25 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
234

Aplicația Hărți Google pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată joi dimineață la versiunea 4.25 și le aduce utilizatorilor câteva caracteristici notabile, cum ar fi un nou widget și căutarea de locuri pe parcursul unei rute.

Începând cu începutul, Hărți Google 4.25.0 pentru iPhone și iPad le aduce utilizatorilor informații din trafic direct pe ecranul principal sau de blocare al dispozitivelor lor, grație noului widget Trafic din apropriere. Acesta va putea fi deci activat prin accesarea ecranului Informațiile zilei și accesat, de pe dispozitivele cu iOS 10, atât de pe ecranul principal și ecranul de blocare, cât și din centrul de notificări.

De asemenea, cea mai recentă versiune a aplicației introduce opțiunea de a căuta anumite locuri pe parcursul unei rute, după ce ai pornit un itinerariu de pe dispozitivul tău. Iar la final, la fel ca și celelalte actualizări, cea mai recentă introduce corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu.

Actualizarea la versiunea 4.25 a aplicației Hărți Google pentru iPad și iPhone poate fi efectuată de pe toate dispozitivele cu iOS 8.0 sau ulterior prin accesarea App Store>Actualizări.

  • Hărți Google pentru iPad și iPhone – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.