Google Foto 2.5.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
320

Populara aplicație Google ce le oferă utilizatorilor spațiu de stocare nelimitat în cloud pentru a-și salva și sincroniza pozele și clipurile video – Google Foto – a fost actualizată la versiunea 2.5.0 de compania americană. Noua versiune a ei le aduce utilizatorilor câteva caracteristici noi și utile.

Pentru început, gigantul din Mountain View ne vorbește despre un set complet nou de filtre dinamice și inteligente care sunt capabile să îmbunătățească oricare dintre fotografiile stocate în Google Foto. Trecând mai departe, aflăm că aplicația Google Foto pentru iPhone și iPad are începând cu versiunea 2.5.0 instrumente de editare care permit ajustarea luminii, a culorilor și a mai multor aspecte – cum ar fi cel de îmbunătățire a albastrului cerului și apei.

În plus, Google anunță că cea mai recentă versiune a aplicației Foto mai introduce o caracteristică de creare a filmelor de către utilizatori. Acestea pot avea diferite tematici – copilul/copiii în primele luni de viață, petrecerile de Sărbători de-a lungul timpului, cele mai importante momente din ultimul an, etc – și sunt foarte simplu de editat.

În fine, versiunea 2.5.0 a Google Foto include îmbunătățiri în privința performanțelor, așa că descărcarea și instalarea ei le este recomandată tuturor utilizatorilor.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.5.0 a Google Foto va trebui să accesezi App Store≥Actualizări de pe orice dispozitiv cu iOS 9.0 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.