Tayasui Sketches Pro este aplicația gratuită a săptamânii pe App Store

0
882

La sfârșitul unei săptămâni care a culminat în România cu Black Friday, Apple a actualizat pagina cu Recomandări de pe App Store, aducându-le utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch posibilitatea de a descărca gratis o nouă aplicație ce este disponibilă în mod normal cu plată. Spre deosebire de săptămânile trecute, aplicația gratuită promovată de Apple în săptămâna în curs este una de productivitate.

Denumită Tayasui Sketches Pro, Aplicația Săptămânii este descrisă de către dezvoltatori ca fiind cea mai realistă, versatilă și prietenoasă cu utilizatorii aplicație de desenat de pe App Sore. Ea cuprinde o trusă virtuală pentru desenat care le va oferi utilizatorilor toate cele necesare pentru a crea din mers schițe impresionante, picturi vesele și ilustrații extraordinare.

Tayasui Sketches Pro include, pe scurt, un instrument de importare a pozelor din biblioteca foto de pe iPhone sau iPad, peste 20 de instrumente ultra-realiste de desen (inclusiv creioane, pensule pentru acuarele uscate și de apă, pasteluri, acrilice, forme, texte, radiere, cuttere, rigle, stilouri, etc.), un editor de pensule, o pipetă de culoare și instrumente profesionale de exportare și partajare (incluisv într-o galerie publică de picturi și schițe, proprie aplicației).

În plus, Tayasui Sketches Pro le oferă utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch și posibilitatea de a lucra cu mai multe straturi (și de a le exporta individual, cu fundal transparent, în format .png), opțiuni de organizare a desenelor în foldere (pentru iPad) și compatibilitate cu diferite stylus-uri, inclusiv Apple Pencil.

Dar poate mai important decât toate caracteristicile amintite mai sus este interfața intuitivă a aplicației, deoarece oferă acces facil la toate instrumentele, și modul realist de reproducere a tușelor lăsate de fiecare instrument în parte. Acestea fac Tayasui Sketches Pro o aplicație pe care artiștii și pasionații de desen/pictură trebuie să o testeze pe iPhone sau iPad.

Tayasui Sketches Pro este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch, dar poate fi instalată numai pe acele dispozitive care rulează iOS 8.0 sau ulterior. Dimensiunea aplicației este de 124MB.

  • Tayasui Sketches Pro pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 4,99€) – Descarcă acum

Promoția este valabilă până vineri, 25 noiembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.