Perchang este aplicatia gratuita a saptamânii pentru iPhone si iPad

0
645

Este vineri, iar Apple a actualizat dis de dimineață pagina cu recomandări de pe App Store pentru a le prezenta utilizatorilor noi aplicații și jocuri interesante pe care să le descarce. Actualizarea aduce cu ea o nouă aplicație a săptămânii care le este adresată utilizatorilor de iPhone și iPad, și care, la fel ca și în ultimele două săptămâni, vine din categoria de jocuri.

Denumit Perchang, jocul promovat de Apple săptămâna aceasta este un puzzle menit să testeze abilitățile utilizatorilor în peste 60 de nivele uimitoare. Mulțumită acestui joc interesant utilizatorii vor putea să își antreneze creierele și să își testeze coordonarea în timp ce ghidează o serie de mingi mici către țintă. Sarcina nu este atât de simplă dacă ne gândim că totul se desfășoară contra-cronometru și că în fiecare nivel va trebui să activăm magneți, brațe, portale, ventilatoare și multe alte mecanisme pentru ca bila să ajungă la punctul țintă.

Pe lângă cele 60 de nivele 3D impresionante, jocul se laudă cu elemente de control simple și intuitive, numeroase mecanisme pe care noi va trebui să le testăm, un sistem de recompensare cu medalii, realizări Game Center și tabele cu lideri.

Perchang este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, dar poate fi instalat numai pe acele dispozitive cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 315MB.

  • Perchang pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 18 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.