Microsoft a lansat o versiune pentru iPhone și iPad a clasicului joc Solitaire

0
753

Îți era dor de vremurile bune când pierdeai ore întregi în fața computerului jucând Solitaire? Ei bine, avem o veste bună pentru tine!

După 25 de ani de disponibilitate exclusivă în Windows, Microsoft a luat decizia de a extinde jocul Solitaire și pe alte platforme, lansând săptămâna aceasta varianta modernă a lui sub forma unei aplicații pentru iPhone, iPad și iPod touch.

Denumită „Microsoft Solitaire Collection”, aceasta include cele cinci jocuri de cărți Solitaire cu care probabil că deja ești obișnuit: Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid și Tripeaks.

Primul joc de Solitaire din lume este acum pe iPhone și iPad! De peste 25 de ani, Microsoft Solitaire Collection rămâne unul dintre cele mai jucate jocuri  ale tuturor timpurilor și este acum disponibil GRATUIT pentru iPhone-ul sau iPad-ul tău! Microsoft Solitaire Collection oferă CINCI dintre cele mai bune jocuri de cărți Solitaire într-o singură aplicație!

Alături de jocurile clasice, noua aplicație Microsoft le mai oferă utilizatorilor și provocări zilnice cu patru nivele diferite de dificultate. De asemenea, ea are integrată platforma Xbox Live, permițând astfel abonaților să se conecteze în conturile lor pentru a se întrece cu prietenii, câștiga diferite realizări și sincroniza progresul din joc între dispozitivele pe care le folosesc (iOS și non-iOS).

Microsoft Solitaire Collection este oferită gratuit pe App Store, însă cu reclame. Utilizatorii care nu doresc să mai vadă reclame în acest joc, pot cumpăra pachetul „premium” pentru 1,99€, care nu doar că îi va scăpa complet de publicitate, dar le va aduce și dublarea recompenselor și alți stimulenți.

Microsoft Solitaire Collection este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch, dar poate fi descărcată și instalată numai pe acele dispozitive care rulează iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 166MB.

  • Microsoft Solitaire Collection pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.