Apple a lansat Previzualizare Tehnologie Safari 17

0
187

Apple a lansat o nouă actualizare pentru browserul experimental Previzualizare Tehnologie Safari. Creat pentru a testa caracteristici ce urmează să fie introduse în versiuni ulterioare de Safari, Previzualizare Tehnologie Safari este acum disponibil în versiunea 17.

Previzualizare Tehnologie Safari 17 include o listă lungă de îmbunătățiri, actualizări și modificări pentru JavaScript, CSS, API-urile Web, Inspector web, accesibilitate, Randare, media și rețele. În plus, ea vine cu numeroase corecturi de erori și actualizări pentru implementarea Safari WebDriver. Întreaga listă cu actualizări este disponibilă în notițele lansării, pe care le puteți accesa aici.

Previzualizare Tehnologie Safari 17 are numărul de build WebKit 12603.1.11.1 și numărul de versiune Safari 10.1. Deși numărul de versiune coincide cu cel al actualizării anterioare, Previzualizare Tehnologie Safari 17 are un build mai nou decât versiunea 16 de acum două săptămâni (12603.1.10).

Actualizarea la noua versiune de Previzualizare Tehnologie Safari este disponibilă pe Mac App Store pentru toți cei care au instalat deja navigatorul pe Mac-urile cu OS X 11.11.4 sau ulterior. Descărcarea browserului este posibilă de aici, atât pentru dispozitivele cu OS X El Capitan, cât și pentru cele cu macOS 10.12 Sierra.

Obiectivul Apple cu Previzualizare Tehnologie Safari este de a obține feedback de la dezvoltatori și utilizatori în privința noilor versiuni de Safari, înainte ca ele să fie oferite publicului. Previzualizare Tehnologie Safari poate rula în paralel cu versiunea finală sau beta de Safari și se adresează atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor întrucât nu este necesar să ai un cont de dezvoltator pentru a-l descărca și încerca.

- Reclamă -