CMRA este cureaua care aduce doua camere foto/video pe Apple Watch

0
140

În cazul în care duceai lipsa unei camere foto/video pe Apple Watch, Glide a venit cu o soluție. Compania din spatele unei platforme de comunicare destul de populare a lansat săptămâna aceasta o curea pentru ceasul Apple care înglobează nu una, ci două camere.

Denumită „CMRA”, noua curea are o cameră frontală de 2 megapixeli și una principală (îndreptată spre exterior) de 8 megapixeli, fiind capabilă să înregistreze fotografii clare și videoclipuri la rezoluția HD. Pentru a folosi camerele, utilizatorii nu trebuie decât să apese scurt butonul de pe curea și ea va captura automat o poză – pentru înregistrarea video este necesară o apăsare mai lungă pe același buton. Potrivit companiei dezvoltatoare, o alimentare completă a bateriei din această curea va permite înregistrarea a „sute de poze” sau a unui clip cu durata de 30 de minute.

Butonul de pe curea mai poate fi folosit de către utilizatori și pentru a comuta între cele două camere – acest lucru se realizează printr-o dublă atingere scurtă. Toate clipurile video și pozele înregistrate cu cureaua de pe Apple Watch vor fi salvate automat în aplicația Poze din iOS și watchOS, făcând astfel foarte simplă accesarea, stocarea și sincronizarea lor cu celelalte dispozitive.

Glide susține că cele două camere de pe curea includ caracteristici precum îndreptare, corectare lentile, reducere zgomit și optimizare pixeli pentru a permite înregistrarea de imagini clare, indiferent de cum ai ține mâna sau care ar fi condițiile din mediul în care vrei să surprinzi un instantaneu.

Și fiindcă aduce pe Apple Watch camere foto/video, CMRA le oferă utilizatorilor și posibilitatea de a-și apela video prietenii sau colegii folosind nimic altceva decât ceasul de pe mână. Apelarea video funcționează numai cu aplicația Glide pentru iPhone și Apple Watch care, printre altele, le permite acum utilizatorilor să comunice în timp real și să trimită mesaje video prietenilor. Pentru utilizatorii care nu au noua curea CMRA, Glide nu permite utilizatorilor de iPhone decât să-și citească mesajele și să vizioneze înregistrările primute de la prieteni.

În ceea ce privește alimentarea curelei, utilizatorii care o precomandă acum vor primi un dock de alimentare atât pentru Apple Watch, cât și pentru curea. Acest dock în valoare de 60$ include și o baterie, deci poate fi luat în călătorii pentru a încărca până la de două ori cureaua.

Cureaua CMRA nu va fi lansată mai devreme de primăvara anului viitor, însă utilizatorii care o precomandă încă de acum, o vor primi la un preț promoțional de 149$ – atât pentru modelul destinat Apple Watch-ului de 38mm, cât și pentru cel adresat ceasului de 42mm. La lansare, noua curea va avea un preț de 249$. Pentru a precomanda cureaua, accesează acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.