Shazam este acum disponibila si în aplicatia Mesaje de pe iPhone si iPad

0
451

Aplicația oficială a popularului serviciu online de identificare a melodiilor ascultate în mediul înconjurător – Shazam – a primit joi dimineață o actualizare importantă, care le aduce utilizatorilor de iPhone și iPad o extensie Shazam în aplicația Mesaje.

Mulțumită noii aplicații Shazam pentru Mesaje din iOS 10, utilizatorii iMessage de iPhone și iPad vor putea să trimită melodiile pe care tocmai le-au descoperit prietenilor și celor apropriați printr-o simplă atingere de ecran, fără a părăsi aplicația Mesaje.

După ce ai actualizat Shazam la cea mai recentă versiune disponibilă, 10.1.0, și ți-ai actualizat dispozitivul iPhone sau iPad la iOS 10 (sau ulterior), poți accesa conversația iMessage cu persoana căreia dorești să îi trimiți o melodie identificată prin Shazam, apoi să selectezi pictograma Aplicații (similară pictogramei App Store) de lângă bara de mesaj. Shazam va apărea automat în Selectorul de Aplicații și vei putea să o selectezi fie prin efectuarea unor glisări pe ecran, fie prin atingerea pictogramei Toate Aplicațiile (cele patru puncte din partea stângă jos a ecranului).

După ce ai intrat în aplicația iMessage a Shazam, vei observa că tastatura este înlocuită cu interfața serviciului, o interfață simplă, care îți oferă o singură opțiune: „Touch to Shazam”. Atinge butonul „Shazam” pentru a căuta melodia pe care o asculți și al cărei nume dorești să i-l trimiți prietenului/prietenei tale. În scurt timp Shazam va identifica numele piesei și va crea un card cu câteva detalii despre melodie, card pe care tu îl vei putea trimite. De îndată ce va sosi la destinatar, acesta va putea atinge cardul pentru mai multe detalii despre piesă, o scurtă previzualizare în Shazam și chiar pentru a obține legături iTunes Store și Apple Music către acea melodie.shazam-identificare-melodie-mesaje-ios-10

Actualizarea la versiunea 10.1.0 a Shazam poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior (în cazul în care dispozitivul iOS nu are instalat iOS 10, nu vei beneficia de aplicația Shazam pentru Mesaje).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.