WhatsApp Messenger 2.16.14 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
2061

Cea mai populară aplicație de mesaje și apelare VoIP, WhatsApp Messenger, a fost actualizată de compania dezvoltatoare la versiunea 2.16.14 cu scopul de a introduce câteva corecturi.

Pentru început, dezvoltatorii WhatsApp Messenger pentru iPhone anunță din nou că, din cauza unei erori a iOS 10, sunetele notificărilor nu sunt redate corect până la repornirea dispozitivelor iPhone. După cum știam deja, rezolvarea nu ține de ei, ci de Apple. Și cum gigantul american pare să fi adresat problema în iOS 10.1, cei de la WhatsApp ne recomandă tuturor să facem actualizarea la cea mai recentă versiune de iOS.

Încă de la lansarea iOS 10 au apărut numeroase plângeri că notificările unor aplicații precum WhatsApp Messenger, Facebook Messenger și nu numai au un sunet diferit, utilizatorii afectați întrebându-se cum ar putea rezolva problema. O soluție de rezolvare viabilă nu pare să existe la ora actuală, însă se poate încerca repornirea forțată a dispozitivelor cu iOS 10 ce nu redau corect sunetele aplicațiilor de la terți.

De asemenea, ultima versiune de WhatsApp Messenger corectează o eroare din cauza căreia insigna aplicației nu afișa întotdeauna numărul mesajelor necitite.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.16.14 a WhatsApp Messenger pentru iPhone va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe un dispozitiv cu iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.