Night Sky 4 este aplicatia gratuita a saptamânii pentru iPhone, iPad si Apple Watch

0
583

Sfârșitul săptămânii a sosit, așa că Apple a reîmprospătat pagina Recomandări de pe App Store pentru a promova noi aplicații și jocuri pe care utilizatorii de iPhone și iPad să le încerce în zilele care urmează. Una dintre aceste aplicații este mai specială, fiind selectată pentru titlul de „Aplicația Săptămânii”. Denumită Night Sky 4, aplicația gratuită a acestei săptămâni este poate cea mai avansată și spectaculoasă aplicație de astrologie disponibilă pe App Store.

Potrivit dezvoltatorilor ei, Night Sky 4 le permite utilizatorilor de iPhone, iPad și Apple Watch să identifice peste o sută de mii de obiecte celeste (inclusiv stele, planete, constelații și sateliți) din jurul lor prin simpla mișcare a dispozitivelor lor sau printr-o simplă căutare. Aplicația folosește tehnologii precum Metal pentru ca toate obiectele celeste să te surprindă într-un mod plăcut și să fie animate în moduri pe care nu le-ai mai văzut până acum.

În plus, Night Sky 4 vine și cu o aplicație pentru Apple Watch, permițându-le utilizatorilor care au instalat watchOS 3 pe ceas să folosească funcția „Sky Tracking” și multe altele. Aplicația este destul de complexă, permițând identificarea rapidă a planetelor, stelelor și constelațiilor, precum și folosirea Compasului Celest pentru a vedea stelele și planetele vizibile în jurul tău. Mai mult, cu ajutorul Coroanei Digitale utilizatorii vor putea călători prin spațiu pentru a vedea toate obiectele de pe cer. Ca să nu mai spunem că această aplicație are și complicație de cadran cu informații utile și poate trimite notificări push animate de la Stația Spațială Internațională, precum și atunci când apun și răsar planetele.

De asemenea, Night Sky 4 vine și cu o extensie pentru aplicația Mesaje din iOS 10 pentru a partaja mai ușor cu prietenii imaginile spectaculoase descoperite în interiorul ei.

Utilizatorii care vor mai mult decât cele de mai sus, pot primi mai multe caracteristici contra-cost. Abonamentul premium de 0,99€/lună sau 6,99€/an aduce tururi pe lună (cu locurile de aterizare ale Apollo 11 și Apollo 15 recreate într-un mediu 3D spectaculos și informații științifice și geografice interesante), Night Sky Tonight (o vizualizare animată a cerului de deasupra ta de la răsărit la apus, tot ceea ce se întâmplă noaptea deasupra ta, notificări și multe alte informații interesante) și ultimele noutăți din astronomie de la astrologul și editorul Night Sky.

Night Sky 4 este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, fiind compatibilă cu toate dispozitivele care rulează iOS 9.3 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 303MB. Night Sky este tradusă și în limba română.

  • Night Sky 4 pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis (redus de la 0,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 28 octombrie.

- Reclamă -