Apple a lansat cea de-a treia versiune beta de macOS Sierra 10.12.1 pentru dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii înscriși în Apple Software Beta, ea sosind nici o săptămână distanță de prima versiune beta și la o șapte zile distanță de versiunea publică de macOS 10.12 Sierra.

macOS 10.12.1 beta 3 și macOS 10.12.1 public beta 3 au numărul de build 16B2338c și pot fi descărcate de îndată de către dezvoltatori și utilizatori prin intermediul Mac App Store (dacă anterior au mai fost instalate versiuni beta de macOS pe computerul pe care se încearcă efectuarea actualizarea).

Deocamdată nu se știe cu exactitate care sunt noutățile pe care macOS 10.12.1 beta 3 le aduce utilizatorilor de Mac, însă dacă vor fi găsite noutăți, noi vă vom anunța mai jos. Per ansamblu, macOS 10.12.1 pare a fi o actualizare axată în special pe corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Singura noutate descoperită până acum este albumul Poze dedicat fotografiilor realizate în mod Portret cu iPhone 7 Plus.

Lansat pe 20 septembrie, macOS 10.12 Sierra reprezintă o nouă actualizare adusă sistemului de operare denumit până acum OS X, actualizare ce vine cu Siri, integrare îmbunătățită a caracteristicilor iCloud, opțiuni de optimizare a spațiului de stocare pe Mac, actualizări majore pentru aplicații preinstalate precum Mesaje și Poze, și alte câteva noutăți importante pentru posesorii de Mac.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală de macOS 10.12.1, însă ea va fi, cel mai probabil, disponibilă publicului larg până de Crăciun.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.12.1 beta 3 sau macOS 10.12.1 public beta 3 pe Mac și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.