Banca Transilvania 2.3.31 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store. Iata noutatile

0
323

Valul de actualizări ale aplicațiilor românești de Internet Banking pentru iPhone și iPad continuă cu Banca Transilvania. După ING HomeBank și Raiffeisen Smart Mobile, aplicația de Internet Banking a Băncii Transilvania a primit o actualizare majoră, care le aduce clienților o serie de noutăți notabile.

La fel ca și Raiffeisen Smart Mobile, cea mai recentă actualizare adusă aplicației Banca Transilvania oferă o modalitate mult mai simplă de logare și semnare a plăților, mulțumită Touch ID. Astfel, toți utilizatorii de iPhone 5s (sau mai recent), iPad mini 3 (sau mai recent), iPad Air 2 și iPad Pro vor putea activa autentificarea cu Touch ID în meniul aplicației pentru a folosi senzorul de identificare a amprentelor în locul parolelor / codurilor de acces.

Mai mult decât atât, versiunea 2.3.31 a aplicației Banca Transilvania pentru iPhone și iPad permite schimbarea clientului fără a te deconecta dintr-un alt cont, în situațiile în care un singur utilizator gestionează mai multe conturi. De asemenea, ea le permite utilizatorilor să își administreze dispozitivele și să își schimbe online parolele.

De asemenea, se poate observa pe App Store și schimbarea pictogramei aplicației pentru a afișa sigla reîmprospătată a băncii. Din păcate, noua iconiță nu se va vedea decât pe App Store, întrucât pe ecranul principal al iPhone și iPad va fi afișată aceeași pictogramă neatractivă.

Actualizarea la versiunea 2.3.31 a aplicației Banca Transilvania pentru iPhone și iPad poate fi efectuată de către toți utilizatorii care au instalat pe dispozitivele lor iOS 5.1.1 sau o versiune ulterioară, prin accesarea App Store>Actualizări.

  • Banca Transilvania pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.