Raiffeisen Smart Mobile 3.2 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
436

Aplicația oficială a subsidiarei din România a băncii austriece Raiffeisen a fost actualizată luni la versiunea 3.2. Noua versiune a Raiffeisen Smart Mobile le aduce clienților băncii câteva caracteristici așteptate.

În primul rând, Raiffeisen Smart Mobile 3.2 pentru iPhone și iPad aduce compatibilitate cu Touch ID, devenind a doua aplicație de Internet Banking a unei bănci din România (după BCR) care le oferă utilizatorilor această modalitate mai simplă și rapidă de autentificare. Ce înseamnă compatibilitatea cu Touch ID? Mulțumită acestei caracteristici, toți utilizatorii de iPhone 5s (sau mai recent), iPad mini 3 (sau mai recent), iPad Air 2 și iPad Pro care sunt clienți persoane fizice ai Raiffeisen vor putea folosi senzorul de identificare a amprentelor pentru a se loga simplu și rapid în conturile lor, fără a trebui să mai folosească token-ul sau să introducă PIN-ul.

Separat de compatibilitatea cu Touch ID, versiunea 3.2 a Raiffeisen Smart Mobile le aduce clienților persoane fizice posibilitatea de a plăti taxele și impozite mult mai simplu și mai rapid, direct din conturile personale.

În fine, noua versiune de Raiffeisen Smart Mobile aduce câteva îmbunătățiri în privința designului și câteva corecturi de erori, așa că descărcarea și instalarea ei le este recomandată tuturor clienților. 

Raiffeisen Smart Mobile pentru iPhone și iPad poate fi actualizată la versiunea 3.2 de pe App Store>Actualizări de către toți utilizatorii care au instalat pe dispozitivele lor iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de notificări.

Raiffeisen Smart Mobile pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.