WhatsApp Messenger 2.16.12 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
452

WhatsApp a lansat joi dimineață o actualizare importantă pentru aplicația adresată dispozitivelor iPhone, oferind utilizatorilor câteva îmbunătățiri pentru Cameră.

Potrivit dezvoltatorilor, versiunea 2.16.12 de WhatsApp Messenger aduce tuturor posibilitatea de a desena, scrie și „lipi” orice caracter emoji peste fotografiile și clipurile video pe care dorim să le trimitem prietenilor. Noua caracteristică de marcare disponibilă în WhatsApp ne amintește de ceea ce oferă deja Snapchat și copia sa fidelă – Instagram Stories – inclusiv interfața ei fiind inspirată din cele două aplicații sociale.

La fel ca și în cele două aplicații, unele dintre instrumentele de marcare a pozelor din WhatsApp pot fi personalizate, permițându-le utilizatorilor să modifice, spre exemplu, dimensiunea/culorile tușelor, fontul textelor și chiar mărimea caracterelor emoji. Mai mult, la ora actuală sunt disponibile două pensule speciale în WhatsApp: una pixelată și una care poate scoate culorile.

Noile instrumente de editare a pozelor și clipurilor video vor fi disponibile atât pentru imaginile înregistrate cu aplicația WhatsApp, cât și pentru cele pe care le avem stocate pe iPhone și selectăm să le trimitem prietenilor. Cu toate acestea, de ele nu se vor putea bucura decât utilizatorii de iPhone 5s (și mai recent) care au instalat iOS 9 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

În plus, interfața cameră din WhatsApp Messenger a mai primit și alte câteva îmbunătățiri, inclusiv opțiunea „bliț” pentru camera frontală, opțiunea de a face zoom printr-o glisare în sus sau în jos și opțiunea de a comuta rapid între cele două camere ale iPhone printr-o dublă atingere.

În fine, WhatsApp Messenger 2.16.12 pentru iPhone le oferă administratorilor de grupuri posibilitatea de a invita mai multe persoane să se alăture acelor grupuri prin simpla trimitere către ei a unui link folosind opțiunea „Invitație în grup via link”.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.16.12 a WhatsApp Messenger, va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe iPhone-ul tău cu iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.