Apple a lansat un nou adaptor pentru noul MacBook Pro Retina

0
239

Alături de noua generație de MacBook Pro, Apple a lansat în ultimele 24 de ore un adaptor Thunderbolt 3 (USB-C) la Thunderbolt 2.

Fiindcă noua generație de MacBook Pro nu are decât patru porturi USB-C și un jack de căști, acest adaptor de 59€ le va permite utilizatorilor care și-au cumpărat un MacBook Pro 2016 (sau orice model de MacBook Retina) să conecteze oricare dintre accesoriile Thunderbolt 2 (inclusiv hard discuri sau monitoare externe) la laptopurile lor, prin unul dintre porturile Thunderbolt 3.

Partea interesantă este că acest adaptor este reversibil, el le va permite utilizatorilor să conecteze dispozitive Thunderbolt 3 la orice Mac echipat cu un port Thunderbolt sau Thunderbolt 2.

Noul adaptor are prețul de 59€ la magazinele Apple din Europa și poate fi achiziționat deocamdată doar din magazinul online al companiei americane. El nu este încă disponibil în România, dar va ajunge probabil odată cu noile MacBook-uri.

Alături de acest adaptor, Apple mai comercializează și un adaptor USB-C la USB-A (pentru stickuri și foarte multele accesorii care au un astfel de conector), un cablu Lightning la USB-C (pentru conectarea iPhone/iPad la acest MacBook), un adaptor multiport USB-C la USB-C, HDMI și USB-A și un adaptor multiport USB-C la VGA, USB-A și USB-C. Toate acestea sunt compatibile cu noul MacBook Pro și s-ar putea să fie necesare pentru unii dintre utilizatori.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.