Apple a lansat watchOS 3 Golden Master pentru Apple Watch

0
599

Odată cu iOS 10 Golden Master și macOS 10.12 Sierra Golden Master, compania Apple a publicat miercuri seară și watchOS 3 Golden Master pentru dezvoltatorii de aplicații. Aceasta reprezintă versiunea finală a sistemului de operare, o versiune pe care dezvoltatorii au ocazia de a o testa cu aproximativ o săptămână înainte ca ea să fie oferită publicului larg.

watchOS 3 Golden Master build 14S5321a poate fi, deci, descărcat gratuit de către dezvoltatorii înscriși în programul Dezvoltator Apple, însă numai cu condiția să aibă instalat pe iPhone iOS 10. Aplicația Watch pentru iPhone este necesară în procesul de actualizare, deoarece aici va trebui să accesezi General>Actualizări software pentru a descărca și instala noua versiune a sistemului de operare. De asemenea, necesar pentru a avea watchOS 3 Golden Master pe Apple Watch este ca ceasul să aibă minumum 50% baterie, să fie conectat la o sursă de alimentare și să fie în aproprierea dispozitivului iPhone la care este asociat.

Această versiune de watchOS 3 ar trebui să fie impecabilă și lipsită de erori, întrucât ea nu diferă cu nimic de cea care va ajunge pe dispozitivele tuturor utilizatorilor în zilele care urmează. Totuși, nu este exclus ca unele erori să mai existe, iar acestea să o oblige pe Apple să lanseze în curând watchOS 3.0.1, de exemplu.

watchOS 3 este a doua actualizare majoră adusă de către Apple sistemului de operare pentru Apple Watch și vine cu noutăți importante. Un nou dock, accesibil prin apăsarea butonului lateral, înlocuiește Glance-urile și găzduiește 10 dintre aplicațiile favorite, preinstalate și/sau de la terți, ale utilizatorilor, pe care le ține mereu actualizate și le stochează în memorie pentru a putea fi accesate instantaneu. Opțiunile de partajare a activității permit utilizatorilor de Apple Watch să partajeze cu prietenii informațiile cu privire la exercițiile fizice și activitate, în timp ce utilizatorii aflați în scaune cu rotile primesc caracteristici dedicate în Activitate și Exerciții. Tot pe partea de sport și sănătate a fost introdusă o aplicație „Respirație” care îi ajută pe utilizatori să urmeze zilnic sesiuni asistate de respirație pentru a se liniști, calma și odihni mințile.

De asemenea, cea mai recentă versiune majoră a sistemului de operare pentru Apple Watch vine cu o caracteristică ce deblochează automat computerele Mac, dar și cu aplicațiile Mementouri, Găsire prieteni, Locuință și Ritm cardiac, ce îți permite să vezi ritmul cardiac al unui prieten, de exemplu. watchOS 3 mai vine cu trei cadrane noi, mai multe complicații pentru unele cadrane existente și meniul Galerie cadrane în aplicația Watch de pe iPhone. Și nu în ultimul rând, a fost introdusă caracteristica SOS și opțiunea de localizare a Apple Watch via Găsire iPhone.

Notă: Dacă ai instalat watchOS 3 Golden Master pe propriul Apple Watch și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.