Viber pentru iPhone și iPad este compatibilă cu Siri și iOS 10

0
497

La câteva zile după ce WhatsApp Messenger primea o actualizare de compatibilitate cu iOS 10 și câteva dintre caracteristicile noi introduse de Apple în această versiune majoră a sistemului de operare, cei de la Viber Media și-au actualizat și ei aplicația pentru iPhone și iPad. Viber nu doar că este acum compatibil cu iOS 10, dar are și numeroase caracteristici noi și îmbunătățite.

Începând cu API-urile CallKit și SiriKit din noua versiune a sistemului de operare, Viber pentru iOS 10 le permite utilizatorilor să folosească diverse comenzi vocale pentru a trimite mesaje și efectua apeluri telefonice folosind Siri (într-o manieră similară cu trimiterea de mesaje text și apelarea telefonică prin Siri din versiunile iOS anterioare). Mai mult decât atât, Viber 6.3.1 înglobează și API-ul CallKit, ceea ce înseamnă că va afișa apelurile telefonice primite pe ecranul de blocare (ca și cum ar fi apeluri telefonice obișnuite), precum și istoricul conversațiilor în fila Recente din Telefon.

Alături de caracteristicile speciale pentru iOS 10, Viber le mai aduce utilizatorilor actualizări pentru interfață, promite să reducă, consumul de date și să crească vitezele de transfer și îmbunătățește ecranul de apelare video, incluzând acum o opțiune de a răspunde cu audio sau și cu video. Separat de toate acestea, Viber mai include o opțiune de trimitere a fișierelor media și mesajelor audio printr-o singură atingere și introduce o complicație pentru cadranele Apple Watch.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.3.1 a Viber pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe dispozitivul tău cu iOS 8.0 sau ulterior instalat (pentru caracteristicile ce țin de iOS 10 este necesar să ai această versiune de iOS 10).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.