WhatsApp Messenger este acum compatibil cu iOS 10 si Siri

0
684

Anunțată încă de la WWDC 2016, actualizarea WhatsApp Messenger care include compatibilitate cu iOS 10 și folosește noile API-uri CallKit și SiriKit a fost lansată pe App Store miercuri dimineață. Iar dacă ai instalat iOS 10 pe iPhone, atunci trebuie să o descarci.

Începând de acum, toți posesorii de iPhone cu cea mai recentă versiune de iOS instalată vor putea efectua apeluri VoIP și trimite mesaje prietenilor prin WhatsApp printr-o simplă comandă vocală adresată Siri. Astfel, dacă înainte foloseai asistentul pentru a trimite mesaje text sau pentru a efectua apeluri telefonice, acum poți să îi adresezi aceleași comenzi specificând „in WhatsApp” dacă vrei ca mesajele să ajungă la prietenii care folosesc această aplicație.

whatsapp-siri

Mai mult decât atât, folosind API-ul CallKit, WhatsApp va afișa în sfârșit apelurile pe ecranul de blocare și pe celelalalte ecrane ale iOS 10, ca și aplicația Telefon (desigur, cu specificația „Apel WhatsApp” sub numele apelantului). De asemenea, aplicația a mai primit un widget special pentru iOS 10 care le va permite utilizatorilor să deschidă rapid o conversație recentă sau să vadă în care dintre conversații au mesaje necitite (și câte).

Alături de noutățile pentru utilizatorii de iOS 10, WhatsApp Messenger mai vine în versiunea 2.16.10 cu posibilitatea de a redirecționa un mesaj către mai multe conversații simultan, afișează mai sus conversațiile accesate mai des atunci când redirecționezi sau partajezi un mesaj și include un buton de redirecționare rapidă pe pagina de previzualizare a pozelor și clipurilor video din conversații. În fine, utilizatorii care realizează multe poze în această aplicație se vor bucura să audă că acum ea va permite comutarea camerelor iPhone (principală și frontală) printr-o dublă atingere de ecran.

Actualizarea la versiunea 2.16.10 a WhatsApp Messenger este posibilă de pe toate dispozitivele iPhone cu iOS 6.0 sau mai recent și poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.