Super Phantom Cat este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
459

La sfârșitul unei săptămâni aglomerate în care au fost actualizate majoritatea aplicațiilor disponibile pe App Store, compania Apple a actualizat și pagina cu Recomandări din magazinul de aplicații, anunțând nu doar câteva categorii de aplicații optimizate pentru diferitele noutăți din iOS 10, ci și Aplicația Săptămâni. O aplicație care, la fel ca și săptămâna trecută, este… un joc. Dar nu orice fel de joc, ci unul optimizat pentru iOS 10!

Denumit Super Phantom Cat, jocul gratuit al acestei săptămâni este un „slide scroller” cu instrumente de control și o interfață retro inspirate din faimosul Mario. Super Phantom Cat are o poveste interesantă pe care o puteți citi mai jos și în care veți vedea că scopul jocului este de a găsi răspunsul la cea mai complicată întrebare filosofică: „Cine suntem noi?”

“How to become a Super Phantom Cat?” Mr White pacing around his floor thinking ” It must be so cool if I could become a Phantom cat, I could be a phantom supercat and save the world!”
White have these thoughts when he was still a little boy, after he’ve been saved by the Phantom cat.
One night, the Flash cat show up. This truly master told White that if he wanna become a Super Phantom Cat he need to collect enough data to be transformable.
“Step into the adventure to collect data, you will become the hero to save the world eventually!” He says.
However, along with the changing phantom world those creatures are undergoing inevitable changes as well.
“There are different creatures in different galaxy; No matter you are human being or vampire, you can transfer your species and races easily with the help of data! Today you are an adorable cat, other day you can be a Diva, or you can be a vampire! Nothing is impossible, as long as you got enough data!!!
Explore the whole galaxy and collect all the data there to answer the most complicated philosophy question: Who we are?

Așadar, Super Phantom Cat este un joc cu personaje colorate, simple și stranii, combină caracteristici din jocuri moderne cu stilul retro pentru nostalgici, are instrumente de control simplu de înțeles și personalizabile, o coloană sonoră bună și o mulțime de nivele (inclusiv nivele bonus). Dar mai are ceva: o colecție de stickere cu personajele jocului pentru aplicația Mesaje din iOS 10.

Super Phantom Cat este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, însă poate fi descărcată numai pe dispozitivele cu iOS 8 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 98,4MB.

  • Super Phantom Cat pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €) – Descarcă acum

Notă: Jocul este disponibil gratuit numai până vineri, 23 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.