Blek este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
487

După o săptămână foarte aglomerată, compania Apple a actualizat pagina cu Recomandări a App Store nu doar pentru a anunța că Super Mario Run va sosi pe iPhone și iPad în curând, ci și pentru a promova noua aplicație a săptămânii. Denumită Blek, aplicația acestei săptămâni este un joc care ar trebui să se ridice la nivelul ridicat stabilit de aplicația săptămânii trecute.

Dezvoltat de kunabi brother, jocul acestei săptămâni este foarte apreciat nu doar de presa de specialitate, ci și de compania Apple, care i-a oferit în 2014 râvnitul premiu pentru design.

Blek este un joc unic despre imaginație și personalitate, care va face ca tot ceea ce desenează utilizatorii pe ecran să se miște. Și să urmărești creația ta în mișcare este ca și cum ai urmări magie pură…

Obiectivul jocului pare cât se poate de simplu, anume să desenezi o formă prin unirea cu o linie a tuturor cercurilor colorate. Dar în practică lucrurile nu vor sta chiar așa de ușor, întrucât între cercurile colorate se găsesc și unele negre, pe care noi va trebui să le evităm. Așa că și fără mișcări speciale pe care noi să trebuiască să le învățăm pentru a realiza obiectivele, și cu nenumărate soluții posibile în fiecare nivel, jocul ne va pune unele probleme de gândire, impresionându-ne în același timp prin complexitatea și eleganța lui.

În fine, trebuie menționat că Blek a fost actualizat la finele anului trecut și este compatibil cu 3D Touch de pe cele mai recente modele de iPhone și cu Apple Pencil de pe iPad Pro, ceea ce înseamnă că utilizatorii acestor dispozitive vor putea să deseneze tușe mai subțiri sau mai groase, în funcție de cât de tare apasă pe ecran.

Blek este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch, dar poate fi instalat numai pe acele dispozitive care rulează iOS 6.0 sau ulterior. Dimensiunea jocului este de 114 MB.

  • Blek pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99 €) – Descarcă acum

Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (16 septembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.