Urmărește prima reclamă Apple la iPhone 7 și iPhone 7 Plus

0
983

Compania Apple a publicat miercuri prima reclamă TV la iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe canalul său de YouTube, promovând camerele, difuzoarele stereo și rezistența la apă a noilor dispozitive într-un montaj video în alb și negru cu numeroase metafore teatrale și elemente de decor.

Spotul publicitar de 30 secunde este foarte întunecos, ieșind în evidență camera în ale cărei lentile se reflectă lumina și mici porțiuni din carcasa noilor iPhone-uri de culoare neagră pe un fundal umbrit și obscur.

Începând cu o imagine de noapte a unei păduri și un prim plan cu pupilele unei bufnițe dilatându-se în întuneric la apariția unui cerb, reclama continuă mai apoi, cu o trecere bruscă între cadre, să afișeze o serie de imagini în oglindă ce vor să evidențieze dublarea capacităților tehnologice ale noilor dispozitive.

Avantajele oferite de cele două lentile ale camerei iPhone 7 Plus sunt sugerate într-o serie de imagini întunecoase unite. De asemenea, clipul face aluzie la beneficiile aduse de cele două difuzoare ale iPhone 7 într-o scurtă secvență unde apar sunete explozive și tranziții rapide.

Tema abstractă capătă o textură lichidă pe măsură ce publicul asistă la căzătura picăturilor de apă pe carcasa noilor modele de iPhone, scoțând în evidență nimic altceva decât rezistența la apă a iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Clipul se încheie cu afișarea datei de lansare a noilor modele de iPhone, respectiv 16 septembrie 2016, și cu apariția siglei albe a Apple pe un fundal negru.

Această nouă reclamă a companiei Apple este destul de diferită de cele de până acum, care inspirau mai multă veselie nu doar prin felul tranzițiilor, ci și prin linia melodică. Dar Apple a dorit să evidențieze faptul că poate să prezinte toate noutățile principale din iPhone 7 și iPhone 7 Plus fără a avea nevoie de cuvinte, ci doar de sugestii.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.