Noodles este aplicația gratuită a săptamânii pe App Store România

0
562

Apple a actualizat la finele acestei săptămâni promoția Aplicația Săptămânii, iar după ce ne-a oferit gratis, timp de 7 zile, o aplicație utilitară grozavă pentru învățat și memorat lucruri importante, compania americană a decis să ne ofere din nou posibilitatea de a descărca gratis un joc. Denumit Noodles! jocul gratuit promovat de Apple prin intermediul promoției de pe App Store este un puzzle relaxant, strategic și captivant, în care noi va trebui să ne găsim zenul și să devenim una cu tăiețeii.

În cadrul acestui joc, utilizatorii trebuie să atingă piesele astfel încât să le rotească până când se îmbină între ele și formează forma dorită. Și dacă sună ușor, ei bine nu este chiar așa precum pare, deoarece odată rezolvat un puzzle, s-ar putea să nu primești cele cinci stele, ceea ce te va determina, probabil, să încerci din nou să găsești strategia potrivită de a te auto-depăși. Ca să nu mai spunem că dificultatea jocului crește gradual până într-acolo încât vor trebui rezolvate forme imense și greu de descâlcit.

Un avantaj al acestui joc este că toate cele câteva mii (peste 2.000) de nivele pe care le are disponibile sunt oferite gratuit celor ce îl descarcă, așa că tu nu va trebui să mai cheltuiești niciun cent în el.

Noodles este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, însă poate fi descărcat și instalat numai pe acele dispozitive care au iOS 9 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 30,5 MB.

  • Noodles! pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €) – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.