James Corden și alți câțiva oficiali Apple fac reclamă la noul Apple Music

0
445

Cu ocazia ediției 2016 a Premiilor Emmy, compania Apple a început să difuzeze la posturile TV din SUA o reclamă nouă la Apple Music.

Fiind mai lung decât alte reclame ale Apple, noul spot comic îl are în centru pe realizatorul emisiunii „Late Late Show”, James Corden, care prezintă directorilor Apple Music – Jimmy Iovine, Eddy Cue și Bozoma Saint John – câteva idei bizare, dar amuzante de reclame.

Sarcina primită de cunoscutul realizator TV american de la oficialii companiei Apple este să găsească idei de promovare a Apple Music care să evidențieze câteva dintre caracteristicile serviciului, cum ar fi redarea audio offline, listele de redare alese de oameni și cele peste 40 de milioane de melodii.

Inițial, Corden vine cu o idee de reclamă care să înglobeze câteva secvențe de clipuri muzicale emblematice și în care el să apară îmbrăcat ca și staruri precum David Bowie sau Pharell Williams. Fiindu-i respinsă ideea, el găsește pe loc o alta: să apară călătorind prin deșert într-un Chevrolet și să oprească la un moment dat lângă un băiat care disperat apă. În loc să îi ofere apă, acesta dorește să îi ofere un iPhone cu Apple Music, lucru prin care ar dori să arate că serviciul de streaming muzical permite ascultarea offline a melodiilor. Având și această idee respinsă, el propune să apară îmbrăcat la costum aruncându-se într-un vas cu apă ce conține 40 de milioane de  mere.

Lăsându-l pe Corden să prezinte oficialilor și alte idei năstrușnice, spotul se încheie prin prezentarea pe un fundal negru a caracteristicilor Apple Music ce trebuiau promovate de comic: redarea offline, listele de redare alese de oameni și cele peste 40 de milioane de melodii.

Această nouă reclamă este cea mai recentă colaborare dintre Apple și Corden. Realizatorul a mai apărut în videoclipul de deschidere a conferinței Apple de pe 7 septembrie, unde a cântat în mașină alături de Tim Cook și Pharell Williams câteva melodii. De asemenea, el va realiza pentru Apple Music câteva episoade ale emisiunii Carpool Karaoke, după ce compania Apple a cumpărat drepturile de difuzare ale acesteia.

Ziua de duminică a fost una plină de reclame Apple, spotului de mai sus alăturându-i-se și alte două reclame la iPhone 7 și o reclamă la Apple Watch Series 2.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.