iPhone 7 Plus a surprins cateva imagini spectaculoase la U.S. Open pe semiîntuneric

1
1155

După ce de dimineață distribuia un link către un articol ce conținea o galerie de imagini capturate cu iPhone 7 Plus la un meci de fotbal american, directorul general al companiei Apple, Tim Cook, a distribuit pe contul personal de Twitter un link către o altă galerie de imagini capturate cu noul iPhone de 5,5 inchi.

usopen_iphone_025-800x562

Surprinse la cea mai recentă ediție a turneului de Mare Șlem U.S. Open de fotograful ESPN Landon Nordeman, imaginile ne arată cam de ce este în stare iPhone-ul cu cea mai performantă cameră, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, la un superb apus de soare.usopen_iphone_030-800x600

Potrivit publicației, „auto-focalizarea și expunerea au funcționat extraordinar de bine în diferite condiții de lumină – așa de bine încât chiar și cu o singură mână a putut înregistra captura”.iphone-7-plus-poze-lumina-slaba

Capacitatea noilor dispozitive iPhone 7 și iPhone 7 Plus de a înregistra fotografii mai bune în condiții de luminozitate scăzută este evidențiată de către Apple în videoclipul de prezentare a noilor dispozitve. iPhone 7 surprinde imagini mai clare, mai luminoase și, per total mai bune în condiții de lumină slabă datorită senzorului de 12 megapixeli cu obiectiv de 28mm format din șase lentile, stabilizatorului de imagine optic, diafragmei f/1,8, gamei largi de culoare și a noului procesor de semnal imagine. iPhone 7 Plus se poate lăuda cu aceleași caracteristici pentru cameră și chiar mai mult.

Alături de senzorul larg, identic celui din iPhone 7, pe 7 Plus mai găsim un senzor suplimentar de 12 megapixeli cu obiectiv telefoto de 58mm și diafragmă f/2,8, care oferă zoom optic pentru imagini mărite mult mai detaliate, clare, luminoase și, per total, mai bune.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 10:  A young tennis fan Ligaya Murray, 8, from Yonkers, NY plays with her family who are big tennison the grounds during Day Thirteen of the 2016 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 10, 2016 in Queens.  (Landon Nordeman for ESPN)

Fotograful postului american s-a declarat foarte mulțumit de camera iPhone 7 Plus, deoarece i se potrivește bine stilului său de a fotografia – descris ca „surprinzând momente din perspective unice, folosind culoare și compoziție, fără a distrage atenția subiectelor”. În opinia acestuia, unul dintre principalele avantaje ale iPhone 7 Plus sunt multiplele caracteristici similare celor de pe DSLR care vin împachetate într-un ambalaj extraordinar de portabil și discret.

Întreaga galerie de imagini capturate de Landon Nordeman pentru ESPN poate fi urmărită aici.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi lansate oficial în România pe data de 23 septembrie, iar o sesiune de precomenzi va avea loc vineri, pe 16 septembrie. Cei care nu mai au răbdare își pot precomanda un iPhone 7 sau un iPhone 7 Plus chiar acum de la un magazin neautorizat Apple din România (mai multe detalii aici).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.