Primele unboxing-uri iPhone 7 și iPhone 7 Plus ne prezintă noile cutii și un proces de configurare diferit

0
2341

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor ajunge în mâinile primilor cumpărători din întreaga lume mâine de dimineață. Dar înainte de ei, jurnaliști din întreaga lume au pus mâna pe noile dispozitive, așa că pe Internet au apărut nu doar primele recenzii ale noilor terminale, ci și primele unboxing-uri. Iar dacă despre recenzii v-am vorbit deja aici, unboxing-urile au fost încărcate ceva mai târziu pe YouTube, însă ne prezintă câteva lucruri noi și interesante.

Pentru început trebuie specificat faptul că iPhone-urile din unboxing-urile de până acum au fost primite de la compania Apple, așa că nu ar trebui să ne mire de ce toate dispozitivele iPhone 7 Plus sunt pe negru mat și toate dispozitivele iPhone 7 sunt pe negru lucios/jet.

Începând cu cutia noilor dispozitive, aici vom vedea câteva schimbări mare comparativ cu modelele precedente de iPhone. În primul rând, pe capacul ambalajului este o poză cu spatele dispozitivului din cutie, în culoarea în care este carcasa acestuia, compania Apple făcând astfel mult mai simplă identificarea versiunii de iPhone decât la iPhone 6, spre exemplu (unde capacul era complet alb și avea doar silueta dispozitivului din cutie). În rest, cu excepția dispozitivelor pe negru lucios, toate celelalte au cutia de culoare albă cu inscripția „iPhone” pe laterale. În cazul iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe negru lucios, cutia este, de asemenea, neagră, aducându-ne aminte de cutiile primelor modele de iPhone.

Trecând la conținutul cutiei, acesta este cel cu care ne-am cam obișnuit, însă aranjamentul este schimbat. Cel mai ciudat acum este că la deschiderea capacului cutiei nu te întâlnești cu iPhone-ul, ci cu plicul în care se află documentația și stickerele (care au rămas tot albe). Sub acesta este dispozitivul iOS și sub el se află accesoriile: adaptorul de alimentare, cablul Lightning, căștile EarPods cu Lightning și adaptorul jack 3,5 mm la Lightning. Important de menționat este că noile căști nu mai vin în etuiul din plastic, ci sunt înfășurate pe un carton sub care utilizatorii găsesc adaptorul. De asemenea, cablul Lightning este înfășurat diferit.

Vorbind despre dispozitivele în sine, ele au lăsat o primă impresie bună – mai ales iPhone-ul pe negru lucios. Cu toate acestea, din cauza faptului că se zgârie ușor și din cauza amprentelor pe care le atrage, cei mai mulți recomandă achiziția versiunii negre sau a unei alte versiuni.

YouTuberul MKBHD intră în ceva mai multe detalii în clipul său video, prezentând, succint, procesul de configurare și rulând un test al performanțelor care ne confirmă că iPhone 7 Plus are 3GB de RAM, iar modelul mai mic 2GB de RAM ca și până acum. Deși foarte similar cu procesul de configurare de pe celelalte modele de iPhone, cel de pe iPhone 7 și iPhone 7 Plus are un pas suplimentar.

Intitulat „Faceți cunoștință cu noul buton principal”, acest pas le permite utilizatorilor de iPhone 7 și iPhone 7 Plus să selecteze tipul de clic pe care îl preferă cel mai mult. Momentan sunt disponibile trei tipuri de retroacțiune haptică: prima este descrisă de MKBHD ca fiind „foarte ușoară că aproape nu îți dai seama dacă ai apăsat sau nu butonul”, a treia este „foarte fermă”, iar a doua, cea implicită, este cea mai echilibrată dintre cele două. Cu toate acestea, și YouTuberul este de părere că niciuna nu simulează prea bine senzația pe care o primeai când făceai clic pe butonul tradițional, întrucât „întregul telefon pare că vibrează când îl apeși”.

Fiindcă mâine vor ajunge noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus în mâinile a foarte multor mii de persoane, noi vom afla mai multe detalii ce nu au fost acoperite în unboxing-urile și recenziile de până acum, așa că vă recomandăm să reveniți constant pe iTutorial.ro pentru și mai multe aspecte interesante cu privire la noua generație de iPhone. Ah, și nu uitați că mâine de la primele ore ale dimineții va fi dat startul sesiunii de precomenzi oficială pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus în România, iar aici veți găsi ofertele de la operatori și cele mai mari magazine de la noi.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.