Te-ai săturat să tot schimbi cablul Lightning al iPhone din cauza că se rupe? Scosche strikeLine este soluția ideală!

0
1265

Majoritatea produselor Apple noi ne sunt livrate cu un cablu Lightning, compania americană folosind acum această conexiune pe toate dispozitivele iPhone, iPad, iPod touch și iPod nano. Cu toate că sunt niște cabluri de bună calitate, utilizarea zilnică va duce într-un final la stricarea lor.

Astfel, se poate ca mulți dintre voi să fiți în căutarea unui cablu Lightning original sau a unuia certificat MFI din cauză că al vostru cablu s-a rupt în timp. Sau poate căutați cabluri compatibile pentru a avea unul acasă, unul în mașină și un altul la birou, pentru a nu mai fi nevoie să țineți în geantă sau buzunar și cablul de încărcare. Sau poate că preferați un cablu puțin mai lung decât cel standard cu care vine telefonul / tableta în pachet, astfel încât să puteți utiliza dispozitivul mobil mult mai confortabil atunci când este la încărcat.

Fiind în căutarea unui cablu Lightning care să nu mă coste cât originialul dar care să fie și foarte calitativ, am ajuns să caut în foarte multe locuri soluția ideală pentru mine, citind în același timp și spărerile multor utilizatori. Astfel, am găsit o mulțime de cabluri Lightning de la numeroși producători specializați, cum ar fi: LeTouch, Belkin, Scosche, Anker, Just Mobile, TechNet, etc. Marea majoritate mi-au plăcut și m-au convins că iși merită banii ceruți, însă în final am decis să îmi iau unul Scosche, motivul principal fiind garanția pe viață pe care mi-o oferă.

Scosche este o companie din SUA care a fost înființată în anul 1980 de către Roges și Scotia Alves, ce se ocupa în acei ani de început de cercetare și consultanță într-un garaj din California de Sud. La 36 de ani de la înființare, Scosche Industries este acum o companie recunoscută pe plan internațional, cu birouri în trei state din SUA și în Hong Kong, iar portofoliul lor cuprinde acum mii de produse. În prezent, Scosche oferă o gamă largă de încărcătoare auto super-rapide pentru iPhone, iPad și iPod, cabluri Lightning cu garanție pe viață – de unde rezultă că sunt de o calitate superioară, sistemul MagicMount, căști cu sau fără fir și multe alte produse premium.

Un lucru foarte important pe care trebuie să îl verificăm neapărat atunci când cumpărăm un cablu de încărcare (sau orice alte accesorii) pentru dispozitivele iOS, este certificarea  Apple MFi (Made for iPhone / iPad / iPod touch). MFi este un program de certificare care atestă faptul că produsul pe care îl cumpărăți este testat și aprobat oficial de către Apple. Utilizarea cablurilor ce nu sunt certificate MFi poate produce mari neplăceri: se poate strica dispozitivul mobil, puteți să primiți mesaje de eroare și să nu funcționeze sau, în situații extreme, poate chiar să ia foc. Cablul ales de mine, Scosche Lightning strikeLINE™ LED, este un produs certificat MFi, deci va funcționa fără probleme pe toate dispozitivele iOS ce au conector Lightning.

Cablul Lightning strikeLINE™ LED al celor de la Scosche este un cablu inteligent pe care vom găsi (după cum spune și în nume) un LED care luminează în culoarea roșie atunci când telefonul sau tableta se încarcă și care se va stinge atunci când dispozitivul este încărcat complet. Este o soluție destul de simplă și foarte practică, deoarece nu mai trebuie să stăm să verificăm mereu telefonul pentru a vedea când este gata încărcat.

Un alt lucru de luat în calcul pentru atunci când căutăm un nou cablu Lightning este grosimea conectorului. Am auzit de multe ori cazuri în care un cablu avea conectorul prea gros și nu intra bine în telefon din cauza husei de protecție. În cazul cablului de la Scosche, Lightning strikeLINE™ LED, acest lucru nu mai este valabil pentru că are un design subțire, potrivit cu majoritatea huselor e protecție.

Cablurile de la Scosche, care au primit numeroase premii la CES Innovation Award în 2015 sunt optimizate și pentru utilizarea în exterior fără a se deteriora în vreun fel, fiind învelite într-o carcasă rigidă din policarbonat. De asemenea, sunt disponibile cu lungimi de unul sau doi metri și în două culori: alb sau negru.

În final, vă reamintesc că am ales acest cablu Scosche Lightning strikeLINE™ LED pentru că este un produs certificat MFi și pentru că din variantele disponibile în acest moment în această categorie, este singurul ce are garanție pe viață, lucru ce mi-a oferit încrederea producătorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.