Apple nu va lansa noi modele de Beats Studio în 2016

0
410

În cadrul conferinței de prezentare a iPhone 7 și iPhone 7 Plus, compania Apple a anunțat introducerea mai multor modele noi de căști wireless Beats cu același cip Apple W1 din AirPods. Beats Solo3, PowerBeats3 și BeatsX au fost toate anunțate pe atunci, însă fanii modelului mai mare de căști wireless – Studio – au observat imediat că o actualizare similară nu a fost adusă și pentru acesta. Și nici nu va fi adusă prea curând.

Citând surse care cunosc planurile companiei Apple, cei de la CNET scriu că gigantul american nu intenționează să lanseze noi modele de căști Beats Studio Wireless în viitorul apropriat din cauza incapacității de a-i îmbunătăți autonomia bateriei.

Motivul? Beats nu poate obține îmbunătățirile pentru baterie care sunt necesare pentru a distinge un următor model de Studio Wireless de actualul. Aceasta este o diferență foarte mare față de sporul adus autonomiei bateriei în căștile Beats menționate anterior, mulțumită noului cip Bluetooth cu putere redusă personalizat de Apple, W1. Solo3 Wireless, spre exemplu, obține o autonomie de trei ori mai bună din aceeași baterie pe care o găsim și în Solo2. Dar W1 nu poate reduce în vtrun fel energia consumată de caracteristica de anulare a zgomotelor disponibilă în Studio Wireless.

Disponibile la peste 1.300 de lei în magazinele din România, actualele căști Beats Studio Wireless oferă în plus față de Beats Solo Wireless caracteristica de Anulare Adaptivă a Zgomotelor, care consumă multă energie. Cu actuala baterie reîncărcabilă, aceste căști oferă o autonomie de 12 ore când sunt folosite prin Bluetooth și de 20 de ore când sunt conectate prin cablu la dispozitivele iOS.

Așadar nu ar trebui să ne așteptăm la schimbări în gama de Beats Studio Wireless sau la introducerea altor modele Wireless cu caracteristica de anulare a zgomotelor până la finele anului în curs. De aceea, utilizatorii care nu țin neapărat la sistemul de anulare a zgomotelor și la puterea Beats Studio Wireless, preferând o autonomie mai bună și asocierea instantanee cu toate dispozitivele Apple vor trebui să opteze pentru Beats Solo3 sau căști intraauriculare, cum ar fi BeatsX, PowerBeats3 și AirPods.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.