AG Drive este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone, iPad și Apple TV

0
676

În ziua în care a lansat oficial iPhone 7 și iPhone 7 Plus în România, compania Apple a actualizat și pagina cu Recomandări de pe iOS App Store, oferind utilizatorilor o selecție nouă de aplicații lansate ori actualizate în ultima săptămână. Ca de obicei, actualizarea a adus cu ea o nouă Aplicație a Săptămânii, aplicație care este de fapt un joc și pe care utilizatorii de iOS o vor putea descărca gratuit în următoarele zile.

Denumit AG Drive, acest joc futurist de tip curse pe care Apple ni-l oferă gratuit ne va pune în pielea unor piloți de avioane ulta-rapide oferindu-ne sarcina de a înfrânge gravitația și concurenții pe niște piste spectaculoase. Cu o grafică uimitoare, butoane de control grozave și numeroase moduri de joc și curse din care să alegem, AG Drive va crea o experiență de joc unică, potrivit dezvoltatorilor lui.

AG Drive folosește motorul grafic ZORG 3D, care face posibilă grafica uimitoare ce îi transpune pe utilizatori într-o lume virtuală impresionantă unde este imaginată o metropolă a viitorului în care transportul este posibil la viteze ireale. Jocul dispune de mai multe moduri, cum ar fi Single Race, Time Trial, Elimination, Cup, Speed Record și Duel, origanizează cursele în Main Events și Quick Events, și pune la dispoziția noastră mai multe tipuri de avioane, la care vom avea acces treptat, și care au diferite puncte forte, ce le fac potrivite doar pentru anumite moduri și tipuri de curse. De asemenea, AG Drive se laudă cu o coloană sonoră originală capabilă să ne uimească, precum și cu aprecierile primite inclusiv din partea Apple, care l-a inclus în lista celor mai bune aplicații App Store din 2015.

Iar dacă toate acestea nu te-au convins să îl descarci încă, mai trebuie să știi că AG Drive este disponibil într-un format special pentru Apple TV generația a 4-a, așa că dacă ai micul dispozitiv pentru televizor nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri. Totuși, este bine de știut că progresul din joc nu se sincronizează între dispozitivele iOS și Apple TV.

AG Drive este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad, iPod touch și Apple TV, putând fi instalată pe toate dispozitivele cu iOS 7.0 sau ulterior, respectiv tvOS 9.0 sau ulterior. Dimensiunea jocului este de 541MB.

  • AG Drive pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 3,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 30 septembrie.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.