Belkin a lansat recent adaptorul Lightning Audio + Charge RockStar pentru produsele Apple. Deși este compatibil cu o gamă variată de iPhone, iPad și iPod, acest adaptor se adresează în special spre viitorii posesori de iPhone 7 și iPhone 7 Plus care își doresc să își încarce dispozitivele și să asculte muzică la căști cu fir în același timp.

Potrivit producătorului de accesorii, Lightning Audio + Charge RockStar a fost dezvoltat „îndeaproape” cu Apple, iar acest lucru este confirmat în primul rând de aspectul adaptorului ce seamănă foarte mult cu unul creat de Apple însăși.

Conectorul Lightning din capătul acestui adaptor se va conecta direct în iPhone și prin el va fi alimentat dispozitivul (cu o putere de până la 12 wați), în cazul în care la celălalt capăt a fost introdus, în oricare dintre porturi, un cablu Lightning conectat prin USB la un adaptor de alimentare sau un computer. În portul rămas liber utilizatorii vor putea introduce fie căștile EarPods cu Lightning / o altă pereche de căști cu Lightning, fie o pereche de căști normale, cu jack, via adaptorul Apple Lightning la jack de 3,5 mm (inclus în ambalajul iPhone 7).

Suntem bucuroși să oferim Lightning Audio + Charge RockStar clienților noștri, extinzându-ne familia de produse multi-port RockStar și creând o modalitate simplă pentru utilizatori de a încărca și asculta în mișcare.

Desigur, acest adaptor nu reprezintă soluția perfectă la problema eliminării jackului din iPhone 7 invocată de mulți utilizatori, deoarece va crea o mică dezordine în zona inferioară a dispozitivelor unde este conectat, de fiecare dată când vei dori să asculți muzică, dar trebuie să îți și încarci telefonul. Ca să nu mai spunem cât de absurd este să trebuiască să conectezi două adaptoare ca să poți face două lucruri pe care până acum le puteai face fără niciun adaptor. Dar o soluție mai bună nu există momentan.

Lightning Audio + Charge RockStar acceptă ieșirea audio pe 24 de biți la 48 kHz și funcționează cu numeroase tocuri, inclusiv cu cele care astupă zona inferioară a dispozitivelor, cum ar fi Carcasa cu alimentare Apple pentru iPhone 7.

Fiind certificat de Apple ca „Made fot iPhone/iPad/iPod touch”, acest accesoriu va funcționa fără probleme pe toate dispozitivele iOS cu conector Lightning.

Lightning Audio + Charge RockStar va fi disponibil pe 10 octombrie în magazinele Belkin, Apple și ale partenerilor. Prețul adaptorului va fi de 39,99 €.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.