YouTube 11.32 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
349

Aplicația YouTube oficială pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată miercuri dimineață de către Google la versiunea 11.32. Aceasta, spre deosebire de multe dintre actualizările lansate în ultima vreme, le aduce utilizatorilor câteva caracteristici noi, precum și niște corecturi importante.

Conform Google, versiunea 11.32 a YouTube pentru iOS îmbunătățește sugestiile prin introducerea opțiunii de a marca videoclipurile recomandate din „Urmează” cu „Neinteresat”. Selectând-o de fiecare dată când este recomandat un video care nu este pe placul tău, vei ajuta YouTube să știe mai bine ce ți-ar plăcea să vezi în continuare, iar în viitor vei primi mai multe sugestii relevante.

Trecând mai departe, această actualizare va face ca atingerea linkurilor externe din descrierile videoclipurilor să nu mai întrerupă redarea audio în fundal și nu va mai avea acea eroare care făcea ca pictogramele din fluxul „Abonamente” să fie estompate atunci când derulezi jos, apoi derulezi din nou în sus. În fine, actualizarea 11.32 a YouTube va aduce o corectură pentru eroarea care făcea ca titlul unui video să nu fie afișat sub player.

Actualizarea la versiunea 11.32 a YouTube pentru iPhone și iPad poate fi efectuată de pe toate dispozitivele care rulează iOS 8.0 sau o versiune ulterioară prin accesarea App Store>Actualizări.

- Reclamă -