O nouă zi de vineri a sosit, ceea ce înseamnă automat că pagina Recomandări de pe App Store a fost actualizată, aducând, printre altele, o nouă aplicație a săptămânii. Continuând obiceiul ultimelor săptămâni, compania Apple a ales să le ofere utilizatorilor de iPhone, iPad și, în acest caz, Apple TV 4 posibilitatea de a descărca gratis un joc ce în mod normal este disponibil cu plată în magazinul de aplicații.

Denumirea aplicației acestei săptămâni este Pixel Cup Soccer 16. Vorbim despre un joc arcade de fotbal în stil retro, care ne amintește de jocurile anilor ’90, dar care beneficiază totodată de cele mai recente tehnologii din telefoanele, tabletele și dispozitivele de ultimă generație ale companiei Apple.

Având un gameplay cu mersul repede, jocul dispune în momentul de față de 3 moduri: meci amical, competiții și lovituri de la 11 metri. În fiecare dintre aceste trei moduri se poate juca singur (vs computer) și în doi, iar în Competiții se poate juca într-un al treilea mod, „Petrecere” (doar de pe iPad și Apple TV). Și pentru că tot am amintit de competiții, disponibile sunt Jocurile Olimpice (atât pentru femei, cât și pentru bărbați), Copa America Centenario 2016 din SUA, Campionatul European de Fotbal 2016 din Franța, Campionatul Mondial de Fotbal, Campionatul Mondial de Fotbal Feminin, Pixel League și Pixel Tournament.

Un avantaj pe care îl oferă Pixel Cup Soccer 16 în fața multor altor jocuri este disponibilitatea lui în format universal, inclusiv pe Apple TV generația a 4-a. Mai mult decât atât, jocul este optimizat pentru a fi jucat și cu controllere speciale.

La final, trebuie menționat în privința gameplay-ului Pixel Cup Soccer 16 că este cât se poate de curat și de dinamic, el neștiind de faulturi, lovituri libere și alte reguli care opresc jocul și te-ar putea enerva. Pur și simplu, el încearcă să ne amintească de jocurile de odinioară și să ne facă să ne bucurăm de partea frumoasă a forbalului. Asta nu înseamnă că în Pixel Cup Soccer 16 nu există și alte elemente în afară de pasă, șut, gol. Dezvoltatorii se laudă cu faptul că, în funcție de cum vom apăsa pe butoane, pasele vor putea fi lungi sau scurte, vom putea ținti pe poartă, schimba tipul de șut, etc., iar jocul echipelor va fi diferit și oarecum inspirat din realitate (de exemplu, Tiki-Taka și Catenaccio).

Pixel Cup Soccer 16 este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad, iPod touch și Apple TV generația a 4-a. Jocul poate fi însă instalat numai pe acele dispozitive care rulează iOS 7.0 (sau ulterior), respectiv tvOS 9.0 (sau ulterior). Dimensiunea aplicației este de 59,5 MB.

  • Pixel Cup Soccer 16 pentru iPhone, iPad și Apple TV – Gratis (redus de la 2,99 €) – Descarcă acum

Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 26 august.

- Reclamă -