Pokemon GO 1.5.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store. Iată noutățile

0
645
Sursă imagine: MacRumors

Popularul joc bazat pe realitate augumentată, Pokemon GO, a fost actualizat miercuri dimineață la versiunea 1.5.0. Vestea este cât se poate de bună pentru cei alăturați mai recent universului Pokemon GO, deoarece actualizarea adaugă o caracteristică care va simplifica gym-battle-urile.

În primul rând, versiunea 1.5.0 de Pokemon GO vine cu caracteristica „Evaluare Pokémon”, care va face ca liderii de echipe din joc să le ofere utilizatorilor informații cu privire la capacitățile de apărare și atac ale fiecărui Pokémon, așa încât ei să poată determina cu ușurință care dintre Pokémonii săi trebuie folosit într-un gym-battle. Evident, această caracteristică nu va fi considerată chiar atât de utilă de către mai vechii jucători de Pokemon GO, însă începătorii se vor bucura să o aibă, în condițiile în care le oferă informații prețioase cu privire la abilitățile și slăbiciunile fiecărui caracter, fapt ce le va permite să folosească mereu în lupte acei Pokémoni potriviți.

Separat de Evaluare Pokémon, Niantic anunță utilizatorii că actualizarea 1.5.0 a Pokemon GO corectează o eroare care făcea ca Pokémonii înfrânți la 1HP să nu cedeze (de acum, comportamentul lor va fi cel așteptat). De asemenea, ei anunță și alte câteva corecturi de erori „minore”, despre care nu oferă mai multe detalii, dar ne oferă și promisiunea că lucrează din greu la noio caracteristici captivante pe care le vor introduce în joc în viitorul mai mult sau mai puțin apropriat.

Actualizarea aceasta adusă Pokemon GO vine într-un moment cât se poate de strategic, în condițiile în care la începutul acestei săptămâni a apărut pe Internet o informație conform căreia interesul public față de Pokemon GO este în cădere liberă. Asta înseamnă că dezvoltatorii de la Niantic trebuie să continue să implementeze noi caracteristici care să îi facă pe utilizatori să fie din nou interesați să-și părăsească locuințele pentru a vâna Pokemoni.

Actualizarea la versiunea 1.5.0 a Pokemon GO pentru iPhone și iPad poate fi efectuată de pe toate dispozitivele care rulează iOS 8.0 sau ulterior.

  • Pokemon GO 1.5.0 pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.