Apple Watch vine cu o galerie destul de impresionantă de cadrane cu ajutorul cărora îi poți schimba oricând vrei felul în care arată, se simte și se combină cu cureaua sau cu vestimentația ta. Aproape fiecare dintre cadranele disponibile pot fi chiar și mai mult personalizate prin intermediul unor mici extensii ale aplicațiilor favorite, denumite „complicații”.

Numărul complicațiilor variază în funcție de cadran și de aplicațiile de la terți pe care le ai instalate. Și cum pe noi nu ne interesează în momentul de față aplicațiile de la terți, vom rămâne la complicațiile oferite de către Apple, unde am observat un lucru interesant. Unul dintre cadranele disponibile oferă cu o complicație mai mult decât toate celelalte. Este vorba despre cadranul de ceas Culoare, care acceptă adăugarea unei a cincea complicații numită „monogramă”.

Afișată în undeva în zona de mijloc a cadranului, această monogramă va afișa în mod implicit inițialele tale (presupunând că ai adăugat informațiile tale de contact în aplicația Contacte), făcându-ți astfel ceasul și mai personal. Dar nu este obligatoriu ca monograma să afișeze inițialele tale. Ea poate, de exemplu, să afișeze inițialele sufletului tău pereche sau ale altei persoane dragi din viața ta. Așa cum ea poate să afișeze orice alte inițiale sau caractere, atât timp cât numărul lor nu este mai mare de 4.

Așa că dacă ai vrea să faci Apple Watch-ul tău să îți aducă aminte de ceva anume ori de câte ori îi trezești ecranul, urmează pașii de mai jos pentru a vedea cum poți să personalizezi monograma.

Cum să modifici monograma Apple Watch

Vei avea nevoie de:

 • Un Apple Watch cu watchOS 1 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.
 • Acces la dispozitivul iPhone 5 (sau mai recent) la care ceasul este conectat.
 • Cadranul Culoare (pentru a vedea monograma).
 • O combinație de 1-4 caractere (pot fi litere, cifre, emoji, simboluri – inclusiv  -, etc.).

Modifică monograma

 1. Deschide aplicația Watch de pe ecranul principal al iPhone;applewatch aplicatia ios9
 2. Selectează Ceasul dvs.;
 3. Atinge Ceas;ceasul dvs ceas
 4. Atinge Monogramă;monograma ceas
 5. Introdu noua ta monogramă. Reține că ea trebuie să aibă până la 4 caractere. Dacă dorești să adaugi sigla Apple ca și monogramă a ceasului tău, copiaz-o de pe iPhone () și lipește-o în meniul Monogramă din aplicația Watch.
 6. După ce ai introdus monograma, atinge butonul Return din partea dreaptă jos a tastaturii.editare monograma

Vizualizare monogramă

 1. Accesează cadranul curent al Apple Watch;cadran applewatch
 2. Efectuează o apăsare puternică;cadran culoare
 3. Navighează către cadranul Culoare și atinge-l.monograma culoare

Acum te poți bucura de un Apple Watch mai personal și mai capabil decât oricând să îți aducă aminte de ceva sau cineva drag, ori de câte ori îl privești.

Reține că monograma va fi afișată în culoarea cadranului. Pentru a-i modifica aspectul va trebui să schimbi culoarea cadranului de ceas Culoare.

Ai și alte întrebări?

Dacă a rămas ceva neclar sau am omis vreun aspect, te rugăm să ne lași un comentariu mai jos în această pagină sau un mesaj pe forum.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.