Toate aplicațiile Microsoft Office pentru Mac sunt acum pe 64 de biți

0
339

Microsoft a lansat la începutul acesta de săptămână o nouă actualizare pentru aplicațiile sale din suita Office 2016 pentru Mac. Și chiar dacă, la o primă vedere, actualizarea pare a fi una minoră întrucât, conform notițelor oferite de cei din Redmond, introduce mici îmbunătățiri pentru performanțe și corecturi de erori, ea trebuie instalată de toată lumea, deoarece face toate aplicațiile să beneficieze pe deplin de procesoarele pe 64 de biți ale tuturor Mac-urilor.

Outlook, Excel, Word, PowerPoint și OneNote au adoptat toate mediul de rulare pe 64 de biți pentru ca utilizatorii să se bucure de performanțe îmbunătățite (cu mult, în anumite cazuri) și de „noi caracteristici inovative”.

Utilizatorii Microsoft Office care nu folosesc accesorii în aceste aplicații nu vor fi afectați în vreun fel de schimbare, în timp ce aceia care au instalat cel puțin un accesoriu compatibil cu unul dintre cele cinci programe ale suitei vor trebui să le actualizeze la versiunile pe 64 de biți în momentul în care dezvoltatorii lor le vor optimiza. Toți dezvoltatorii de accesorii pentru programele suitei Office au avut, grație perioadei beta, câteva luni bune la dispoziție să le optimizeze pentru sistemele pe 64 de biți, așa că multe dintre acestea sunt gata pregătite pentru Outlook, Excel, Word, PowerPoint și OneNote pe 64 de biți și vor putea fi folosite fără probleme.

Pentru a folosi aplicațiile suitei Microsoft Office pentru Mac, va trebui în continuare să ai un abonament Office 365 sau să le fi cumpărat. Mai multe detalii despre prețuri și linkurile de descărcare le veți găsi pe site-ul web oficial al Microsoft.

- Reclamă -